RAMMSTEIN са отново в студиото

15 сеп 2020, 08:37 ч. 1476 / 5 1
пред./следв.

   Германските индъстриъл метъл законодатели RAMMSTEIN са отново в студио "La Fabrique" в Южна Франция, според фен сайта на групата "Rammstein World".

   Съобщава се, че в градчето Сен Реми дьо Прованс са забелязани различни музиканти от групата и хора от техния екип. Сътрудници на бандата, които обикновено пътуват с нея, са публикували в социалните мрежи снимки от пътуване до Франция.

   Всичко това води до извода, че RAMMSTEIN са се върнали в студиото, където записаха актуалния си едноименен албум през 2018-а. През юни барабанистът Christoph Schneider каза в интервю, че бандата ще композира нов материал по време на концертната пауза заради коронавируса.

 

още за:

Rammstein


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 15.09.2020 11:59:14 отговори + 4 0
Чакаме скоро да облекчат болката ни от липсата на тяхно творчество! Нетърпеливи сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".