Благотворителен концерт за Йордан Серафимов на 30 септември в София

15 сеп 2020, 08:19 ч. 976 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Йордан Серафимов - Данчо Маската, или просто - Данчо е на 56 години. Бивш собственик е на култовият клуб Маската ситуиран в Студентски град в София. Данчо е дългогодишен член на мото клуб Лошите деца на дядото. Всеки който го познава ще каже не една, а много добри думи за него. Човек, покоряващ сърцата на хората около себе си със своята усмивка, неповторим хумор, всеотдайност и позитивизъм. Той винаги е бил сърцето и душата на компанията, клуб маската и мото клуба в който участваше. Във всеки един момент можеше да се разчита на него за участие в клуба или каквато и да е било помощ и рамо. Такъв го помним ние - DJ Tony и Павката (Павлин Иванов). За съжаление обаче, Данчо в момента се нуждае от помощ, и именно това е причината да организираме този благотворителен концерт.

Всички банди, които ще имаме удоволствието да чуем както на живо в клуба, така и Live Stream, прегърнаха идеята абсолютно безкористно и моментално потвърдиха участието си, за което сме им безкрайно благодарни!

На 30 септември (сряда) в клуб Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1) на сцената ще се качат:

- Sugar DJ's (Tony & Ivan)
- Милена Славова
- Сигнал
- Б.Т.Р.
- Обратен ефект
- P.I.F.
- Васко Кръпката

Водещ: Пецата Станоев

30.09.20 / Club Terminal 1
Врати: 19:00 ч.
Начало: 20:00 ч.

***

Билети за присъствие на място: Eventim.bg - 30 лв. на предварителна продажба, 40 лв. на самата дата и на място.

Каси: щанд Eventim - ул. "6-ти септември", OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Mental Syndicate, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

***
*
Live Stream билети - Urbo: 10 лв. / 30 лв. / 50 лв. (скоро в продажба).

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".