Рапърите СКАНДАУ и рок група MOTHER OF EXILE с нова обща песен

5 сеп 2016, 15:09 ч. 2593 / 1 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Обединени от задграничния живот в Берлин, един баварец, българин, турчин и грък създават рок групата Mother of Exile. Hansi - вокал и китара, Zezo - соло китара, Alp - барабани и E.J. Ntatsios - бас и беквокал са заедно от пролетта на 2015, а вече имат имат две европейски турнета, редица клубни концерти и участия във фестивали в Германия, Гърция, България, Турция, Румъния, Сърбия. Този октомври предстои третото им турне, което ги довежда отново в България. Различното тази година е колаборацията им с българската рап група СкандаУ, с която специално за турнето създават общия сингъл "Entering my Wound". Песента е част от предишния репертоар на Mother of Exile, но с включването на СкандаУ тя оживява за българската публика:

“Имахме нужда от тази песен и от това с голяма болка и сила да разкажем чрез нея как се чувстваме, когато заставаме срещу собствените си страхове. Затова включихме рап група СкандаУ, която да пее за това, което не се вижда”.

Началото на тазгодишната европейска обиколка е на 30 септември в Германия, следват Унгария, Румъния и България с последен концерт на 15.10.2016. У нас Mother of Exile ще зарадват рок феновете с 90 минутното си шоу в София (5.10 - Live & Loud), Пловдив (7.10 - Библиотеката), Бургас (11.10 - Alivebar_burgas), Варна (12.10 - Club Vintage 33 , 13.10 - Varna Live Club), Стара Загора (14.10 - Drums), Плевен, Русе и Благоевград. За да изпеят зедно новата “Entering my Wound’ в концерите в София, Пловдив, Бургас и Варна ще се включат Тото и Лъчо от СкандаУ.

Още за Mother of Exile: Групата залага на динамиката, силните китари, напрежението и ангажирането на публиката. Вярват, че и на предстоящите концерти ще бъдат запомнени с тяхното експлозивно шоу - енергията е жестока от самото начало и докарва публиката до изпотяване, краката няма да останат спокойни, ръцете няма да са там където ги очакват. Членовете й се мотивират взаимно и допускат публиката в техния свят. Защото само в това опиянение и само на път Mother of Exile са у дома!...

Entering my Wound - СкандаУ ft. Mother of Exile
Музика, текст, аранжимент: Mother of Exile
Български текст: СкандаУ
Продуценти: СкандаУ и Mother of Exile
Режисьор на видеото: Юлиан Рачев
Оператор: Мартин Митков
Монтаж : Павел Колев
Продукция : ПраймArt

 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ььа 5.09.2016 19:46:31 отговори + 1 3
Започва добре, прогресивно става по-зле, на фалшивите бендове в края на солото я спрях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 5.09.2016 16:26:17 отговори + 5 4
Не е ли тъжно как толкова много БЪЛГАРСКИ групи започнаха да изписват си на латиница, а не кирилица? Пример: Vencii & Venci Venc; Miloni; Vallyora; DARA; Bate Pesho; NADIA; EVA; N.A.S.O.; Krisko и други. Не искам да им правя реклама, повечето са бездарни и копират чужди изпълнители. И това прибавяне на голямо "U" или "oU" на края на името... А някога сме били велика и горда страна

По темата: песента не е никак лоша!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рептил 5.09.2016 19:02:27 + 2 2
Мазен си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".