THE DILLINGER ESCAPE PLAN обявиха последното си европейско турне

5 сеп 2016, 13:32 ч. 556 / 2 2
пред./следв.

   Както ви съобщихме, THE DILLINGER ESCAPE PLAN ще излязат в почивка за неопределено време след края на концертите за промоцията на албума "Dissociation", който излиза на 14 октомври. Групата ще направи обиколка в САЩ от настоящия месец до ноември, а през януари, февруари и в началото на март ще си вземе "довиждане" и с европейските фенове. Турнето на Стария контитент обхваща Западна и Централна Европа. Най-близките до България спирки от него са между датите 11 и 18 февруари, когато THE DILLINGER ESCAPE PLAN ще свирят в Полша, Чехия, Унгария, Хърватска и др.

 

tdep



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Рептил 5.09.2016 20:58:09 отговори + 0 1
София maybe.......maybe not. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 6.09.2016 14:07:50 + 1 0
По-добре не, тук няма кой да ги оцени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".