Ray Alder: "Няма планове за записи на нов албум на FATES WARNING в близко бъдеще"

26 юни 2018, 07:34 ч. 1001 / 7 7
пред./следв.

   В скорошно интервю вокалистът на FATES WARNING Ray Alder дискутира настоящата активност и бъдещите планове на бандата. Певецът споделя, че групата е решила да издаде албума "Live over Europe", тъй като от последното ѝ концертно аудиоиздание са минали 20 години.

   Същевременно Alder разкрива, че за момента няма непосредствени планове за композиране и записи на нов студиен албум. Такъв вероятно ще се появи в по-далечно бъдеще, но не и в близките около една-две години.

   Последната засега, дванадесета, творба на FATES WARNING "Theories of Flight" излезе през 2016-а.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пеню 26.06.2018 12:49:58 отговори + 1 9
От A Pleasant Shade of Gray насам , качеството на музиката им прогресивно падна . Това е доста показателно , особено когато следим творчеството на групата и забелязваме, че с всеки следващ албум сякаш нещо все повече липсва. И това , което липсва се казва "вдъхновение". Предпочитам да спрат до тук , отколкото да запишат втори Theories of Flight . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 26.06.2018 13:54:46 + 8 0
Странно мнение и определено сред малцинството. Последният им албум е сред най-добрите им албуми издавани до сега, а от споменатия от теб до сега нямат нито едно слабо попадение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 26.06.2018 14:27:35 + 1 5
Мнението ми не е странно, а въпрос на лично виждане . В интерес на истината и двата последни албума са доста безидейни , до степен че не мога да ги изслушам отначало до край целите. Винаги някъде по средата ме губят като слушател . Но за сметка на тях албумът на Arch/Matheos е брилянтен и много по-близък до Fates Warning , които обичам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гената 26.06.2018 19:22:30 + 0 3
"В интерес на истината", няма истина за тия неща, светът е шарен, хората различни. За мен пък Арч винаги е бил непоносим певец - и едно време, а да не говорим в 21 век... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 26.06.2018 20:03:23 + 0 0
Уважавам мнението ти, макар да не го подкрепям напълно . "В интерес на истината" е просто един идиом , без буквално значение. Истина действително няма . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 26.06.2018 09:54:52 отговори + 6 1
Така и трябва, иначе ще се превърнат в Axel Rudi Pell, които навремето обожавах, а сега ненавиждам - албум на всеки две години, звучащ по един и същ начин. И така над десетилетие.
Хубаво е между албумите да има една здравословна граница от поне три-четири години, тъкмо и мат'риал да се понатрупа, че феновете прогресари не прощават еднообразието.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 26.06.2018 09:04:07 отговори + 6 0
От една страна жалко, но от друга - дано да направят някой впечатляващ нов албум. (не че всичките им албуми до сега не са страхотни) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".