Разгледайте над 200 снимки от фестивала "Sofia Rocks 2014"

8 юли 2014, 18:47 ч. 803 / 8 5
пред./следв.

   Петото издание на фестивала "Sofia Rocks", което се състоя в неделя, 6 юли, е вече в историята. То представи на българската публика шест банди, които свириха у нас за първи път. Големите звезди бяха американските пънкари THE OFFSPRING и събраните около актьора Jared Leto 30 SECONDS TO MARS. Следвайки връзките по-долу, може да разгледате над 200 снимки на всички банди от "Sofia Rocks 2014":

30 SECONDS TO MARS
THE OFFSPRING
MANDO DIAO
SKILLET
ALCEST
OSSSY

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Claw 23.07.2014 21:57:54 отговори + 0 0
Mando Diao и Skillet ми направиха страхотно впечатление. Знаех, че са добри, но не знаех, че са ТОЛКОВА добри.

Бях отишъл за 30 Seconds to Mars, но бях там още от 14:30, защото не исках да пропусна нищо. Останах приятно изненадан от всички групи. Знаех, че Skillet и Offspring са страхотни, но не им бях голям почитател преди фестивала. Знаех че 30 Seconds to Mars са страхотни. Дори имам дискографията на дискове.

Послушах Osssy, Alcest и Mando Diao преди фестивала, защото не знаех кои са и реших да не ги изпускам. За жалост беше толкова слънчево (особено в 15:00), че през повечето време си стоях отзад под чадърите на една пейка (а билетът ми е фронт стейдж). Единствено за 30 Seconds to Mars бях през цялото време отпред, но едва не останах смазан от всички фенове.

Та, всички групи бяха страхотни, но особено впечатление ми направиха Mando Diao и Skillet. Не очаквах да са толкова добри. Ако някоя група някога се върне в нашата държавица - там съм. Дано да е скоро!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ааа 9.07.2014 14:06:17 отговори + 0 0
Тия Mando Diao верно изглеждат мега неадекватните на снимките. Доста хора били на концерта казват, че са били боза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anton 8.07.2014 20:23:08 отговори + 0 0
Страхотно беше! Хейтърите нека хейтът, друго и без това не могат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nergal 8.07.2014 18:58:09 отговори + 0 0
Marilyn Manson липсва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bam 8.07.2014 18:53:56 отговори + 0 0
Каквото и да говорят беше страхотен концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".