Разгледайте снимки от фенове от първия концерт на NIGHTWISH в България

17 сеп 2016, 23:02 ч. 3409 / 9 6
пред./следв.

   Дългоочакваният първи концерт на финландските симфометъли NIGHTWISH в България все още отшумява. Репортажът ни за него, публикуван рано сутринта на следващия ден, събра над 120 коментара и е вече най-четената публикация за месеца. Мненията, както често се случва, са разнопосочни, но че 20 години след създаването си Tuomas Holopainen и компания най-сетне посетиха страната ни, е безспорно паметно събитие. Групата напълни най-голямата зала у нас - столичната "Арена Армеец". Закъснението, което доведе дотам, че подгряващата родна банда SEVI не свири на 14 септември, бе основният негатив на събитието. Неприятна случка имаше и за акредитираните за концерта фотографи - без предварително предупреждение и без обяснения, те бяха пратени да снимат отдалеч и отстрани на сцената. В година, когато почти всеки мобилен телефон има камера с висока резолюция, любителските апарати са с все по-големи възможности, а както се вижда на един от изпратените ни фотоси - отпред в публиката е имало хора, които снимат с професионални или полупрофесионални апарати... 

   Тези обстоятелства накараха WeRock.bg да се обърне към своите читатели. Мнозина откликнаха на молбата ни да пратят свои снимки от концерта. Избрахме кадри от седмина от тях: Доброслава Ангелова (посетете и нейния Фейсбук-профил), Донка Колева от Стара Загора, Стелиан Николов, Красен ПарковХристо ВелевПетя Кедикова и Maria Blackmary. Точно 90 фен снимки от концерта на NIGHTWISH вече може да разгледате в нашите галерии. Вратата не е затворена. Можете да продължавате да изпращате снимки от шоуто. Най-добрите от тях ще бъдат добавяни в галерията.

   Благодарим на всички, които откликнаха на молбата ни - You Rock!

 

nightwish

nightwish

hietala

още за:

NightwishWerock.bg


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Санд 18.09.2016 11:46:07 отговори + 9 1
Браво! !Чудесни кадри!
Честно казано, много повече чувство предават тези снимки от т.нар. професионални, така че добре се е получило
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Локи 18.09.2016 09:14:03 отговори + 19 1
Основната причина за недоволство беше слабата и на моменти липсваща организация!!!
Отпадането на фукльовците Севи беше позитив!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Е сега 18.09.2016 06:51:55 отговори + 6 9
Тези дето се обясняваха колко им пречели фотографите на концерт. Тука имаме 7 човека поименно дето са снимали през целия концерт. Къде са мрънкачите да ги омрънкат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 18.09.2016 08:18:24 + 17 4
Тука сме не се притеснявай. Едно е да щракнеш две- три снимки с телефон за спомен- съвсем друго е цял концерт системно да снимаш/ записваш клипове и да пречиш на хората зад теб които са пътували километри (стотици в някои случаи) и са платили за да гледат и слушат известна група от чужбина, а не екрана на телефона на Иванчо от Горно Нанадолнище. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Е сега 18.09.2016 09:04:02 + 5 5
Раздели 90 на 7 и получи 2-3 снимки за спомен ли? Браво! И колко от тези снимки са с телефон? И 1 снимка да е дал някой - ти как знаеш дали не е щракал цял концерт? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Врънкач 18.09.2016 14:55:09 + 3 8
Ехо Мрънкач, струва ми се че намекваш че именно хората пътували от "Горно Нанадолнище" снимат с телефона .. верно ле? Охлюф, с телефона снимат некви позьори от столицата обикновено...аре у лево Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".