Разтърсващо преживяване обещават NAZARETH на феновете си в Пловдив

19 апр 2017, 10:59 ч. 1247 / 8 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Легендите NAZARETH ще изненадат родните фенове с едно специално и гарантирано незабравимо рок шоу на 18 юни под звездите в Античния театър. Това обещава култовият басист и основател на групата Pete Agnew, като добавя, че музикантите нямат търпение да предадат уникалния си заряд на сцената в Пловдив.

“Развълнувани сме от предстоящата среща с българската публика. Ние държим на директния контакт с феновете ни, за нас е много по-важно да изнясяме концерти в различни точки на света, отколкото да записваме албуми в студиото”, споделя емблематичният рок музикант.

След поредица от култови албуми и паметни концерти, титаните на хард рока за първи път ще забият в Пловдив най-големите си хитове и неостаряващи класики - „Love Hurts”, „Hair of the Dog”, “Dream On”, както и съвсем нови композиции. Концертът на NAZARETH в България е част от турнето им, което ще премине още през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния, Гърция.

Епичното шоу на великите музиканти под звездите на стария град е на 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online [поръчай от тук]. Организатори са Moko Solution. Повече информация за събитието: https://www.facebook.com/profile.php?id=1894949657409004

 

още за:

NazarethMoko Solution


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tapeze 20.04.2017 01:26:08 отговори + 4 0
Вярно, че е кавър, но какво щеше да е тази песен сега, ако не беше изпълнена от Назарет? То и Hush е кавър, но си има песни, които някой трябва да ги изпълни в определен момент по определен начин, иначе никога не биха станали толкова прочути. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 19.04.2017 22:34:44 отговори + 1 0
...С тая подробност, че Love Hurts не е тяхна песен а кавър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 19.04.2017 14:31:05 отговори + 1 0
Идват ми на крака, много ясно, че ще ида. Голяма банда са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgrocker 19.04.2017 13:20:19 отговори + 2 6
Надали ще е по-разтърсващо от концерта им в Ловеч -2006, тогава от екстаз умряха 3ма човека... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гошо от Почивка 20.04.2017 13:01:59 + 0 0
Обясни за какво става дума? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".