RED HOT CHILI PEPPERS и Eрика Баду трибюти в "Строежа" на 28 февруари

25 фев 2011, 18:00 ч. 588 / 11 1
пред./следв.
Вечерта на 28 февруари, понеделник, ще обедини два трибюта на живо в клуб "Строежа". А именно - тези на RED HOT CHILI PEPPERS и Ерика Баду (Erikah Badu). Събитието е част от новата инициатива на "Строежа", която ще се случва поне веднъж месечно и ще представя трибюти на различни, близки до концепцията на клуба банди. През идните месеци се очакват подобни вечери, посветени на групи като METALLICA, DEPECHE MODE, THE DOORS и още други. Трибютът на RED HOT CHILI PEPPERS, в изпълнение на български музиканти, е вече широко познат, като преди година проектът обиколи няколко града, а кулминацията бе напълно разпродаден концерт в София - отново в "Строежа". Над 20 парчета на култовата банда, представена от GREESH, ще прозвучат в добре оформен близо двучасов сет. В състава на трибют-формация влизат известни на родната сцена музиканти - Гриша Георгиев (ПОРТОКАЛ, DOKLE & GREESH)- вокали, Ники Сербезов - бас, Деян Драгиев - Даката (PANICAN WHYASKER, РЕВЮ, BABYFACE CLAN) - барабани и Ангел Дюлгеров (FREESTYLE) - китара.
   Трибют-формацията на Ерика Баду също е добре позната с изпълненията си до момента. В състава влизат Dokle - вокали, Александър Славчев - беквокал, Елена Кокорска - беквокал, Ангел Дюлгеров - китара, Ивайло Стайков - пиано, Стойко Милев - бас и Росен Ватев - барабани. На 28-ми февруари "Строежа" отваря врати в 20:00 ч., а от 21:30 стартира концертната част с трибют-изпълнения от репертоара на Ерика Баду и веднага след това идва ред на огромна доза RED HOT CHILI PEPPERS. Билетите вече са в разпространение в мрежата на Ticketstream.bg и на място в клуба. Цената на предварителна продажба е 7 лв., а на на самата дата ще бъде 8 лв. Броят на билетите е ограничен до 250.

още за:

Строежа


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GlamFan 28.02.2011 11:27:01 отговори + 0 0
А кога да очакваме на Pussycat Dolls и Des'ree??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".