RED HOT CHILI PEPPERS пускат видеоклип към песента "Dark Necessities"

16 юни 2016, 18:04 ч. 952 / 4 1
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Днес носителите на Grammy и почетени със звезда в Rock And Roll Hall Of Fame музиканти от RED HOT CHILI PEPPERS ще представят видеото към новия сингъл “Dark Necessities”. Парчето е част от албума “The Getaway”, който излиза утре през Warner Bros. Records. Видеото е режисирано от актрисата Olivia Wilde и всеки нетърпелив фен, който иска да го види, може да отиде на Фейсбук страницата на групата, където ексклузивно в 20 ч. ще бъде качен клипа. Това ще се случи след лайв включване от Anthony Kiedis половин час по-рано, в което фронтменът ще отговаря на въпроси от феновете.

Във видеото към “Dark Necessities” участват известни жени, усвоили изкуството да караш лонгборд - Carmen Shafer, Amanda Caloia, Amanda Powell и Noelle Mulligan.
Албумът е продуциран от Danger Mouse и миксиран от Nigel Godrich. “Dark Necessities”, “The Getaway” и “We Turn Red” ще бъдат достъпни безплатно за всеки, който предварително поръча албума от iTunes.

По-рано тази седмица, бандата участва в Carpool Karaoke на James Corden, излъчено в The Late Late Show. Само за 24 часа, клипът беше гледан над 6 милиона пъти, а досега над 8 милиона.

Предишният запис на RED HOT CHILI PEPPERS “I’m With You” излезе през 2011 и оглави класациите в 18 държави. Лятото ще отведе музикантите на редица фестивали по света, включително и ще са хедлайнери на Lollapalooza в Чикаго на 30 юли.

От Clash Music казаха „Преродени? Най-вероятно. По-добри? Със сигурност. Брилянтен запис, което се вижда в почти неуловимите детайли, съставляващи най-личния и изразителен албум на групата, която след 32 години, все още има с какво да ни изненада!”, а Classic Rock описаха албума като „Плътно изтъкан запис, в който няма и следа от разхвърляност, егоизъм или сълзливост, изпълнен с много цветове и различни жанрове.”

Албумът “The Getaway” на RED HOT CHILI PEPPERS ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

red-hot-chili-peppers-2016-the-getaway



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


TRU METAL WARRIOR 16.06.2016 20:25:48 отговори + 1 2
Тези за 30 години така и нямат един ТРУ албум. Не заслужават вниманието ми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".