RED HOT CHILI PEPPERS взривиха публиката в Милано

28 фев 2012, 15:55 ч. 365 / 6 11
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   RED HOT CHILI PEPPERS взривиха публиката в Милано

   Josh Flinghoffer изненада феновете с песен на перфектен италиански

   Световното турне на култовите калифорнийци от RHCP стартира през август 2011 г., представяйки изключително успешния нов албум на бандата "I'm With You". Вече пет месеца с концерти в повече от 40 града, великата група предава енергия и буквално разтърсва от емоции стотици хиляди фенове.

   Рок торнадото RHCP не пощади и Милано, на поредния концерт от турнето на култовата група в Европа. Стадион "Mediolanum Forum" се разтресе в ритъма на рока. Публиката беше наелектризирана до крайност и избухна още с интрото към откриваща песен. И когато Anthony Kiedis запя първите строфи на "Monarchy of Roses": "The crimson tide is flowing thru / your fingers as you sleep" - публиката го последва в пълен синхрон.

   RHCP са известни с това, че се раздават до край на всяко шоу и концертите им са предизвикателство за публиката. В програмата им винаги присъства импровизация на соло киратиста, свързана с последващата песен или друга изненада за феновете. Китарното солото на това турне се изпълнява от Josh Klinghoffer, който официално се присъедини към RHCP преди около година. Преди това Josh е свирил с RHCP на някои от миналите им турнета. Josh очевидно се чувства добре като част от култовата група, защото на концерта в Милано изненадата за публиката беше точно от него. Той изпя на прекрасен италиански песента "Io sono quel che sono" на италианската певица Мина. Феновете посрещнаха с огромен възторг неговото вокално изпълнение.

   След пет месечно усилено турне, с концерти почти всеки ден, RHCP си взимат кратка почивка. В официално изявление до феновете Michael Balzary (бас китарист) по – известен като Flea казва:

   "Взимаме си кратка почивка, от която наистина имахме нужда. Последните пет месеца бяхме непрекъснато на турне и имахме концерти почти всеки ден. Сега е време за кратко презареждане на батериите. Имахме усилена 2011 година, през която работихме здраво с новото ни попълнение Josh Klinghoffer, пишейки песни и записвайки албум. Когато съм на сцената обичам да давам всичко от себе си, да се потя до кръв или да не свиря въобще, както всеки, който ни е гледал знае (или поне се надявам). Наистина е страхотно да си поемем дъх за малко. Очаквам с нетърпение да продължим с обиколката на източния бряг в САЩ и да продължим в Европа".

   Обиколката на RHCP в Източна Европа започва от Прага, продължава в Москва, Загреб и Букурещ. След румънската столица RHCP ще забият в София.
   Събитието е на 1 септември на стадион "Георги Аспарухов", с пълен капацитет 40 000 души.

   Цените на билетите са от 70 лв. до 150 лв. и могат да бъдат закупени от:
• Билетен център НДК
• Билетна каса на зала "Арена Армеец"
• Онлайн www.ticketpro.bg
• Касите на "Тикетпро България" и неговите партньори
RED HOT CHILI PEPPERS


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.02.2012 04:34:28 отговори + 0 0
Е този концерт беше отдавна... Малко странно в новина от днес да се представя шоуто от преди 3 месеца. По-скоро е новина, че скоро тръгват пак на турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 00:28:30 отговори + 0 0
СМЕ са перфектни, пълен селски ПР - ненужен, Но явно треасе плащат СМЕтки.
За този концерт знае всеки в БГ и не е нужно да напомнят, освен ако не пуснат билети по 15 лева.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 28.02.2012 23:41:42 отговори + 0 0
В програмата им винаги присъства импровизация на соло киратиста
?
Соло кАратиста ли са искали да кажат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антъни 28.02.2012 22:49:09 отговори + 0 0
Независимо от ненужната "новина" - чакам концерта с МЕГА нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2012 21:17:31 отговори + 0 0
http://redhotchilipeppers.com/tour/past/2011
Наистина какво ги е прихванало СМЕ!?
С тези цени, в тази държава, тази група...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mogul 28.02.2012 21:16:46 отговори + 0 0
Сега проверих така е...концерта е бил декември 2011 г.,
защо са решили сега да ни предоставят тази информация за нас остава загадка...........но нека имат едно на ум, че все пак не ядеме доматите с колците...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 28.02.2012 21:08:43 отговори + 0 0
Ако това е вярно....СМЕх голем...явно не са доволни от продажбите на билетите до момента...тук в БГ няма традиция да се разпродават концерти предварително, хората ще си купят пропуските месец по рано, преди това едва ли..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уейлън Смитърс 28.02.2012 18:49:38 отговори + 0 0
Браво! Дайте им по банан! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2012 18:37:35 отговори + 0 0
СМЕ - СМЕ-ШНИ сте! Отново!
Този концерт в Милано беше декември 2011 г. Като няма толко кво да пишете - поне не пишете глупости! И изобщо последнията за сега концерт на Чушлетата беше на... а познайте де - 17-ти декември!
Мамини сладки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 28.02.2012 17:13:45 отговори + 0 0
Фон Клингхофер От "Ало-ало" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


кра 28.02.2012 16:24:51 отговори + 0 0
* Josh Klinghoffer Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".