REDEMPTION започват работа по петия си албум

23 сеп 2010, 21:41 ч. 220 / 4 4
пред./следв.
Прогресивметълите от Калифорния REDEMPTION, чийто фронтмен е вокалистът на FATES WARNING Ray Alder, съобщават, че са започнали работа по следващия си, пети дългосвирещ албум. Имената на някои от песните в него ще бъдат "Noonday Devil", "Dreams From The Pit" и "Rain In My Soul", като вероятно творбата ще се появи по някое време през 2011 г. В други новини, китаристът Nick van Dyk се възстановява успешно след лечение на костен тумор.

още за:

Redemption


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 24.09.2010 22:02:36 отговори + 0 0
Е, не съм очаквал толкова бързо да започнат да работят по нов албум. Любимци са ми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 24.09.2010 15:52:23 отговори + 0 0
Чудесна новина! Прекрасна група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

insider 23.09.2010 23:09:53 отговори + 0 0
Страхотна банда! Дано продължават да ни радват и за напред. А на Ник пожелавам бързо възстановяване! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 23.09.2010 21:57:00 отговори + 0 0
Страхотни новини - радвам се за Ник, дано се оправи и да продължи да ни радва с музиката си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".