Repentless, Caught in a Mosh - SLAYER и ANTHRAX в София на 31 май

1 юни 2016, 10:43 ч. 5115 / 12 65
пред./следв.

   Думите на китариста ANTHRAX Scott Ian след втората инвазия на "Сините пъпки" у нас са достатъчни да опишат онова, което се случи на 31 май в Зимния дворец на спорта в столицата: "София, бяхте изключителни!"

   От много време насам "Зимният", който в близкото минало беше обичайното място, в което бяха посрещани имената от тежката сцена, не се беше препълвал за поредния метъл концерт. И какъв по-добър повод феновете да си припомнят Студентски град. SLAYER и специалните гости ANTHRAX винаги ще си останат апетитна хапка за родните метални глави.

   И те наистина направиха всичко възможно концертът на половината Голяма четворка, организиран от "Sofia Music Enterprises" в рамките на "Arena Muzika" да се превърне в преживяване, което да се помни. Нека не забравяме, че точно Фънки и Амебата направиха първото шоу на SLAYER през 2002 г. Първият им опит с ANTHRAX обаче беше неуспешен заради бурята на стадион "Академик" през 2003-а. Е, вторият им сполучи.

   Това че концертът започна 20 минути по-рано от обявеното, не се оказа фатално. Влизането беше бързо и лесно, чакането за бира малко изнервящо, а AC/DC (чиито песни звучаха за фон преди началото на събитието), както винаги, на ниво.

   "Mob Rules" на BLACK SABBATH възвести началото на траш инвазията. ANTHRAX излязоха пред феновете в 19:40 ч. и останаха на сцената точно 55 минути. Нюйоркчаните започнаха ударно с най-големите хитове. Освен сетлиста от последните им фестивални участия, българските фенове чуха малко повече музика. Леко намигване към палавата "Friggin' in the Riggin'" по SEX PISTOLS и още с вихрената "Caught in a Mosh" пред сцената се заформи миловиден съркълпит, който избухна на кавъра на Joe Jackson "Got the Time". Странното при ANTHRAX е, че независимо от яките попадения в дискографията им, те ще останат известни с интерпретациите си... Преди втория емблематичен кавър в историята им, започващ с публично разпяване - "Antisocial" на французите TRUST, Joey Belladonna провлачи "The Ripper" на JUDAS PRIEST, след което захапа лудницата "Madhouse". Последваха три парчета от "новата ера" хитът от повторното начало "Fight 'Em 'til You Can't", както и "Evil Twin" и "Breathing Lightning" от съвсем пресния "For All Kings", който групата представя на тази обиколка. Новите времена обаче бяха разсечени с втора композиция от древния вече "Spreading the Disease" и любима на Joey Belladonna (който буквално преживява втори певчески живот), както самият той обяви от сцената - "Medusa". Ясно е, че класиките винаги ще се приемат с по-голям ентусиазъм, но и сегашното лице на ANTHRAX, олицетворено с последните два диска, получи радушен прием. Защото веселяците знаят как да го направят! И за финал - разбира се - "Indians". Този път обаче ги нямаше индианските пера, които помним от концерта на "Big 4" през 2010 г., нямаше я и "Heaven and Hell" на BLACK SABBATH, но пред сцената литрите пот бяха главозамайващи. В края на сета Scott Ian припомни точно онзи момент от историята на бандата, когато те, заедно с MEGADETH, SLAYER и METALLICA увековечиха общия концерт на Голямата четворка на DVD и то точно в София. След близо час и дежурните перца и палки, полетели към публиката, Joey Belladonna си пожела от сцената още Антраксови изстъпления в България, запявайки първите редове от припева на вечната "Long Live Rock 'n' Roll".

Сетлист на ANTHRAX:

01. Caught in a Mosh
02. Got the Time (Joe Jackson cover)
03. Madhouse
04. Antisоcial (TRUST cover)
05. Fight 'Em 'Til You Can't
06. Evil Twin
07. Medusa
08. Brеathing Lightning
09. Indiаns

anthrax



   И настана... "Thunderstruck" на AC/DC... Но за кратко, защото там пред кървящия Исус, бяха титаните на траша - SLAYER! Само една банда може да изкара толкова енергия на сцената единствено с музиката си. Точно час и половина непрекъснат огън и жупел. От най-новите режещи парчета, до античността с "Black Magic" и "Die by the Sword". Водената от Tom Araya дружина наблегна на 80-те, с лек акцент върху новия "Repentless" с "When the Stillness Comes" и брутално пресъздадените като клипове едноименна композиция и "You Against You". Днешният ден беше отбелязан още с "God Send Death", "Hate Worldwide" и "Disciple", на която попресипналия и за жалост вече статичен Tom Araya неистово ревеше "God Hates Us All". Останалото? Останалото бяха онези парчета от историята, които направиха от SLAYER част от Голямата четворка и в най-чиста степен дефинираха термина "траш метъл". От предишните концерти на групата в България, а те са вече пет с този, беше ясно, че общи приказки няма как да очакваме от сцената. Така и се оказа. Дори опитите за диалог с публиката бяха сведени до санитарния минимум - точно три пъти фронтменът се обърна към феновете с благодарност, че са напълнили залата. И толкова. Останалото беше музика, свирене, рев, скандирания, пушеци, мрак... И класиките без които един концерта на SLAYER би изглеждал като небрежно коледно парти... И ако не беше премодулирания звук, концертът можеше да се нарече "шедьовър". Обаче докато ANTHRAX плуваха в свои води, надутият саунд изигра лоша шега на Kerry King, Tom Araya, Paul Bostaph и Gary Holt. Само едно отклонение - Gary Holt вместо да си гледа яките EXODUS, си губи времето и таланта да свири чужди партии, на онзи, който създаде едни от най-големите касапски "мелодии"... R.I.P. Jeff Hanneman... Обаче точно Gary беше най-активният на сцената... Иначе сетът, прекъсван от време на време със съвременности, беше буквален "Best of" - "Postmortem", "War Ensemble", "Mandatory Suicide", "Chemical Warfare" и като се заредиха след това - "Seasons in the Abyss" и "Hell Awaits", последвани от "любовната" "Dead Skin Mask" - тук беше и последното лирично слово на Tom Araya. На "Necrophiliac" отпред все още можеше да се диша. Охраната пръскаше обезводнените с вода. Те пък ѝ го връщаха... Когато обаче от колоните прозвучаха първите акорди на "South of Heaven", настана мор! Безпощадността на SLAYER сполетя като черна напаст феновете. Морето от хора се люшкаше като обезумяло, за да избухне с тонове сила на тоталните култове "Raining Blood" и "Angel of Death"! И... Край, отсечен с нож. Без бис, както винаги, без емоции... Gary Holt и Kerry King раздадоха перца, Paul Bostaph хвърли палките си в масата от тела, а Исус все така продължаваше да кърви...

Сетлист на SLAYER:

01. Rеpеntlеss
02. Postmortem
03. Die by the Sword
04. Disciple
05. God Send Death
06. War Ensеmble
07. When the Stillness Comes
08. You Against You
09. Mandatory Suicide
10. Hate Wоrldwide
11. Chemical Warfare
12. Seasons in the Abyss
13. Hell Awаits
14. Dead Skin Mаsk
15. Necrophiliac
16. South of Heaven
17. Raining Blood
18. Black Magic
19. Angel of Death

 

 

   В галериите ни можете да разгледате и няколко десетки снимки от концерта на SLAYER и ANTHRAX в София на 31 май.

 



Коментари   (65)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ohoboho 4.06.2016 20:08:34 отговори + 6 0
влад 4.06.2016 19:02:56 + 0 – 1
На този пък мрънкач проблема му бил, че по снимките....

Опитай се да мислиш като четеш написаното от другите. Но ако си на 15, те разбирам. Ако не просто чети и мисли! Това за залата е само пример. Дано знаеш какво означава това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ohoboho 4.06.2016 10:39:53 отговори + 15 1
Werock, мисля, че след няколко хиляди снимки вече сте резбрали, че не всеки човек с фотоапарат е Фотограф! Ако не сте, ок, явно за вас е важна бройката на публикуваните изображения - "вижте N снимки от концерта на едикойси" и до там.... Когато един човек вземе голям черен апарат не се превръща автоматично във фотограф, просто като начало си остава "човек с голям черен апарат"...

време е да си смените фотографа/фотографите или поне им дайте да разгледат други, подобни, сайтове, за да видят как точно аджеба се отразява концерт! Снимките отразяват цялото събитие - музиканти, сцена, зала, публика, и т.н.
От тези паспортни снимки, които публикувате, според вас, става ли ясно дали концертът се е провел в Микстейп или в по-голяма зала!??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

joho 4.06.2016 17:24:32 + 8 0
Така е, обаче ги гледам момчетата (и момичета) с големите черни фотоапарати по повечето концерти у нас, че нямат много избор - обикновено ги вкарват под строй в редичка пред сцената, нагъчкват ги един до друг и им дават да снимат само по време на първите една-две песни.

Ако имаха място и време да се разходят и да поснимат от различни ъгли, щеше да е една идея по-добре. Най-добрите снимки, които виждаме от западните сайтове обикновено са на фотографи, които разботят лично за групите и могат да сноват навсякъде през целия концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

влад 4.06.2016 19:02:56 + 1 9
На този пък мрънкач проблема му бил, че по снимките не можело да се познае дали концерта е в Микстейп или по-голяма зала. Баси мрънкалото. И ако се разбираше, че е в по-голяма зала какво? Може да мрънкаш, че не се разбира коя е залата. Как да стане ясно Универсиада ли е Христо Ботев ли е или е Зимния? Нали никой не знае къде е бил концерта и разчита на снимките, за да разбере. Сигурно трябва да пускат и дрон да снима залата отвън и отгоре за да са сигурни мрънкачите коя е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пипи Дългото Чорапче 3.06.2016 14:23:44 отговори + 6 6
ПЪЛНА СКРЪБ...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокаляк 2.06.2016 03:18:13 отговори + 14 6
чета предимно негативни коментари за този концерт и най-много критика отнася озвучаването, както винаги... хора, кога ще разберете, че няма много смисъл да се ходи на метъл концерти в България, освен ако блъсканицата, смрадта, кофти залите, смотаната организация, простащината и скапания звук са все неща, за които си мечтаете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яско Хаяско 2.06.2016 08:51:41 + 10 6
Единствено нещата се получават по - читави, когато концертът е на открито!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 2.06.2016 13:18:41 + 12 0
Абе има места в София, където и метъл концертите се получават, хич да не е. Например - Mixtape. Бая банди вече са свирили там, рядко имам оплаквания (най-пресни примери Amorphis, Agalloch, Abbath, Solstafir, Ufomammut, Trysth, Karma To Burn...). Само се иска желание да има и, както каза някой надолу - оня с таблета да обикаля из залата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 3.06.2016 17:57:11 + 5 0
Да, пич, ама Slayer i Anthraкс не са Amorphis и Trysth. Имат доста повече фенове и няма как да са в Микстейпа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дрогаря Снегов 3.06.2016 18:37:19 + 5 0
Просто в София няма адекватна зала, където да се проведе такъв концерт. Има Микстейп и Live and Loud и след това чак Арена Армеец. Нито едното ще стигне, нито пък другото ще се напълни. Крайно време е или някоя от залите с капацитет под 10 000 души да бъде реновирана из основи, от първата крушка до последната седалка, или направо да се построи нова, като тази в Русе например.

Бил съм на концерти във всички средни по големина софийски зали, като изключим 1 на НДК (която за метъл на става) навсякъде кънти и е просто морално остаряло.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 2.06.2016 00:21:00 отговори + 36 4
Нека и аз оставя ирелевантното си мнение тук, за протокола.
Да започна с добрите неща - изключително приятно бях изненадан от посещаемостта - залата беше пълна почти до краен предел. Бандите очевидно се раздаваха и се изкефиха на публиката, която ако не друго - беше многобройна и шумна. Slayer бяха доста по-жизнени от послдното им участие тук през 2012г., когато имах чувството, че Том щеше да заспи на сцената. Вчера дори се усмихваше. Мошпитовете на Slayer бяха прилични, към края дори епични. На Anthrax чак към края на Indians се заформи нещо както си му е редът.
И... май дотук бяха позитивните неща. Почти никаква проверка на входа, което си беше нулева сигурност вътре в залата. Като споменах залата - тя беше под всякаква критика - страшен кънтилник, никакво осветление преди и след бандите, вентилацията пък беше черешката на тортата - към края на сета на Slayer имах чувството, че температурата е 45 градуса пред сцената. Липсата на адекватна за това количество хора в залата вентилация пък допринесе и за нещо още по-неприятно - в публиката беше пълно с пушещи, които все едно не могат да изтърпят час и половина без да запалят цигара и просто да послушат малко метъл - не, трябва демонстративно да запалиш цигара пред всички, щото видиш ли, или си мноо готян, или ти е мноо кеф, нищо че сговнясваш преживяването на поне 10 човека покрай теб. Пълни селяндури. Като заговорихме за селяндури и пушене - пред залата имаше обособено място за пушене, но това дори не беше отразено от 2/3 от хората, които си пушиха във фоайето на залата, като там между двете банди си беше чиста димна завеса, чудно ми е как някой не получи и астматичен пристъп даже А пък във въпросната обособена за пушене навън зона имаше паркиран камион на Monster, който в един момент решиха да изкарат, махайки огражденията около тази зона, като в момента, в който махнаха оградите, вътре в залата се изсипаха поне 30-40 кибика без билети, които само чакаха нещо подобно - отново пропусквателният режим беше под всякаква критика. Като заговориме за селяндурски изпълнения - елементарна концертна култура ни липсва. Не е нормално на Caught in a mosh да има един-единствен пит с има-няма 10 човека в него. Жалко е. Anthrax започват да свирят Antisocial - орките в публиката не знаят мелодията... Джоуи се опитва да попее малко, да даде тон на публиката, те орките си знаят само "ЕЙ, ЕЙ, ЕЙ", една елементарна мелодийка не хванаха. Доста слабо изпълнение. А като стана дума за питове - хора, научете се най-накрая какво е circle pit и кога се прави, на Indians беше покъртително. Ама нищо де, поне шум вдигахме, та ни се изкефиха бандите. И... последният, и най-голям проблем, който ако го нямаше - нямаше и да считам, че съм си изкарал кофти, въпреки по-горе изредените недостатъци - ЗВУКЪТ. Звукът беше УЖАСЕН. През цялото време бях централно пред сцената, на около 10 метра пред нея. На Anthrax се чуваха всички инструменти поне, въпреки че кънтеше ужасно много. На Slayer още с интрото беше надут басът на 300%, китарите изключително намалени, а в следващите песни и вокалите омазани тотално. То беше една какафония от басове и барабани, примесени с някакви неясни ехота, наподобяващи вокали и китари. На поне 5 от песните на Slayer ми трябваха по 10-15 секунди за да разбера коя песен, по дяволите, свирят. Том като говореше между песните аз просто не можех да го чуя какво казва - то беше едно буботене, кънтене, все едно съм под вода и слушам някой отдалеч да се опитва да ми каже нещо. Абсолютна щета беше звукът и ми опропасти иначе готиното изживяване. Не коментирам скъпите напитки и ядене в залата, тъй като по принцип не си купувам - нито идвам да се напивам, нито да ям на концерти. Идвам да слушам яка музика и да си изкарам готино - ама честно кзано нито успях да чуя много от яката музика, заради оср*ния звук, нито успях да си изкарам максимално готино, дразнейки се на селяндурите в публиката.
Много време има да мине още докато стигнем западните публики по манталитет.
А СМЕ сериозно да обмислят следващия метъл концерт, който организират - и като зала, и като озвучение, и като staff в залата - пропусквателен режим, контрол за спазване на елементарни изисквания вътре в залата (пушене най-вече).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


НЕ! 2.06.2016 13:51:30 + 9 0
Най-адекватният коментар! А на лауд фест, Том беше с ортопедичен колан. Представи си да си сецнат, с прещипан нерв на кръста, или прецакан гръбначен прешлен, колко ще се раздаваш. А и един пич беше говорил с жена му в бекстейджа, казала му, че Том е с адски болки. Така че си е било геройство от негова страна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 3.06.2016 06:51:16 + 2 0
...даже беше под въпрос дали ще излезе Том на сцената или ще свири бекстейдж. Жалко обаче за оакания празник на хората. Малки сме да правим концерти в Бг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 3.06.2016 17:55:29 + 5 0
Дааааа, съгласен съм! На такива концерти трябва да става задължителна попара!!!
Нооо , предполагам е имало доста семкари...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 1.06.2016 22:36:16 отговори + 8 16
Anthrax са в подем, а Slayer вече са половинчата, изморена и отегчена версия на себе си. Аз така или иначе никога не съм ги тачел, но в момента съвсем нямат какво да предложат освен носталгия. Докато Скот Иън и компания извадиха доста добър албум, в който има какво да се чуе и още имат живец и на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 1.06.2016 23:22:52 + 14 2
Ти па кой ли си тачел... Щом някой свири тука, Язе е пръв да каже, че е много стар, много млад, много жена, много дървен, много мек, изпял си е песента, още не може да свири, язе съм го гледал и у Чехия и искам Ludwig van Beethoven, ма да не е глух Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 2.06.2016 10:06:05 + 6 4
Изненадан съм, че дори знаеш кой е Скот Иън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 1.06.2016 21:14:58 отговори + 21 2
За концерта много се каза,затова няма да давам големи коментари... оставих си главата пред сцената! Стабилна мелачка! Имам една малка критика към фотографа на werock.bg... Станало е някаква тенденция снимките да са като за паспорт. Вашите колеги от другите медии показват по на широко нещата. Вижда се сцената, виждат се по няколко човека на снимката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 1.06.2016 22:43:51 + 13 2
Тва за снимките е баш така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 1.06.2016 20:53:52 отговори + 14 2
Слйър свирят след Антракс защото са продали много повече албуми. Кой стругар кой дървар няма значение. Повечето публика бяхме дошли за Слйър. Не концертът като през 2002 няма и как да бъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

me and eva 1.06.2016 20:13:10 отговори + 7 3
древния ''Spreading for Diseased'' е еталон за траш метал

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 1.06.2016 22:52:49 + 8 0
Може да е еталон, ама не се казва така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кико 1.06.2016 17:15:33 отговори + 18 4
Звук в консерва не става лесно и не е хапка за всеки...видя се, но пък Антракс бяха по-добрата банда - с отношение към публика и енергия за раздаване. Слейър.....ами сори, вчера бяха отегчени стругари на заплата, чакайки работното време да изтече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


STALKER 1.06.2016 17:05:30 отговори + 6 10
Беше уникално! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 1.06.2016 16:46:09 отговори + 8 19
Не мога да разбера защо Sleyer свирят първи? ANTHRAX са много по-яки и правят много повече музика, даже няма база за сравнение!
Концертът с главно К е след месец! MEGADETH! Пък и Универсиада е много по-добра от Зимния.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

доволен 1.06.2016 14:39:18 отговори + 6 11
щом не сте чули Холт, значи сте били отдясно, кво толкова не мое да разберете. Китарите бяха паннати на 100%. За сведение звука около пулта беше перфектен, изчистен, балансиран, не много силен ( с изключение на вокала,леко кривящ, ама то не мое всичко да оправено). Озвучителя си беше там и постоянно си коригираше нещата, ама не мое да ви направи на вас звука идеален , където и да сте в залата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 1.06.2016 14:49:45 + 12 0
бях 20 метра зад пулта. едва ли е имало голяма разлика в звука с това, където ти си бил. всеки чува различни неща, но за мен китари почти нямаше. вокалът се чуваше най-много, както и глухото думкане на барабаните Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 1.06.2016 14:50:37 + 10 1
впрочем, не казвам че не ми е харесъл концертът, даже напротив. звукът беше кофти, но Слейър са си Слейър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 1.06.2016 15:17:34 + 16 2
Ний това за пултовете го знаем. И аз като имам възможност гледам все около пулта да си намеря място, независимо дали на стадион или в зала. Ама тоя път напред беше много жега, та си стоях най-отзад в залата. Но в средата за да чувам стерео. Не съм бил нито в ляво нито в дясно. Китарата на Холт наистина в няколко песни не се чуваше. После може и да са я усилили. В тоя ред на мисли, на SDI имаше озвучаване от 21-ви век. Не съм специалист и сигурно не може да се сравнява, защото онова беше клуб, това в зала, друго са стадиони и т.н., знам различно е. Но там /на SDI/ имаше един пич с таблет дето постоянно обикаляше залата - отзад, отпред, отстрани, по масите, до бара, до колоните...абе навсякъде и нещо човърка по таблета. И на мен ми стана интересно и тръгнах след него да надникна какво аджеба има на тоя таблет и тоя зализания що се бута из хората като не е метъл и явно не гледа концерта. И на екрана на таблета имаше електронен смесителен пулт - с екуалайзерите му, с ефектите му, с копчетата му... с всичко. И от тоя ми ти таблет той командваше истинския смесителен пулт, който беше скрит някъде /чрез блутут или някаква друга безжична връзка/ и постоянно настройваше звука в реално време, тествайки как се чува във всяка точка на залата. Е, че извинявай ама звука беше перфектен. През цялото време. Който е ходил, да каже не беше ли така. Както казах - 21-ви век. Не знам дали това е възможно за се случи в голяма зала или на стадион, но не ми се вижда невъзможно при сегашното развитие на техниката. А някои от промоутърите /например СМЕ/ могат да си позволят да купят на озвучителите си такава техника, щото вероятно е скъпа. Но ще се отплати 10-кратно и феновете ще ходят с кеф на концерти на този промоутър. Просто идея... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 1.06.2016 16:06:28 + 6 5
Кузи, с какъв акъл сравняваш клуб със зала, при това, тенекиена соц зала. И аз искам SLAYER в микстейп5, ама няма да ми се случи скоро.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 1.06.2016 22:38:52 + 3 8
Ако продължават да слизат надолу може и да ти се сбъдне мечтата за mixtape-а, но не мисля, че ще останеш доволен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 2.06.2016 13:08:27 + 6 1
Ако на това му викаш надолу... Я виж какво пише на билета! Live Nation! Може би най-големия организатор на турове... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mukarlama 1.06.2016 14:30:14 отговори + 13 8
Най ма я яд, че на пловдивското хепи не можах да се снимам с тони и фики стораро, па вий сте тръгнали да се оплаквате за глупости, ми не ходете на концерти, гледайте в тубата концерти, там супер саунд, от кварталния маркет бира в туба евтенийка. FUCK-OFF! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 1.06.2016 14:04:28 отговори + 35 3
Много подмазваща се на СМЕ статия. Но дори и така, не можахте да спестите да напишете за скапания звук. То и няма как. Скапан си беше. 4лв. бирата и 3лв. вода няма да коментирам. Това си е кожодерство и мародерство. Знаете, ли че Nestle, дето произвежда шоколадчета и други хубавинки за дечицата умишлено обезводнява райони в Африка и след това продава вода на и без това бедните африканци. Знаете ли, че основните приходи на Nestle - тези които я правят толкова мощна компания са точно от минерална вода, а не от шоколадчета-моколадчета. Вие това направихте снощи! Не вие от сайта, а тези дето въртяха далаверата си бирите - организатори, промоутъри, мошеници и всякакви други. Озвучителите усилиха пултовете на мах. и отидоха да пият бира по време на свиренето на Слейър. Не съм ги видял, но така трябва да е било, щото нищо не направиха по отношение на звука. Солата на Ханеман изпълнени от Гари Холт - че то имаше ли въобще китара на Холт. Все едно е буфосинхронист и само си мести пръстите. Том Арая - статичен, мързелив, необщителен. Пол Бостаф - губеха му се удари. Кери Кинг - става; Заглавието на песента You Against You винаги ми напомня за Man Gegen Man на Рамщайн, което е почти същото и в която се пее за педераси. Другото го написах в постове под другите статии и смятам да приключвам темата Слейър и Антракс за тази година. Обобщено: Имаше какво да се желае от този концерт. Имаше мноого какво да се желае. P.S. А, да не забравя. Залата беше пълна с фашисти. Друг път не съм виждал толкова на концерт. Размотаваха се навсякъде с тениски и татуировки с пречупени кръстове и хич не им дремеше. Не, че съм чак толкова против фашагите, но в Германия или Холандия или където се сетите в Европа познайте дали щяха да ги пуснат в зала или на фестивал с такива нацистки атрибути. И всичките гледаха лошо. Защо бе!? Нито сме цигани, нито евреи. И вие слушате Слейър и аз ги слушам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


peshkata 1.06.2016 18:52:23 + 3 5
Само да ти кажа, че на концерт на Роб Зомби в зала във Виена имаше колкото си искаш фашисти, и на никой не му направи впечатление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 1.06.2016 22:55:57 + 13 1
Тия плиткоумни фъшкии не могат да стъпят и на малкия пръст на Скот Иън, който между другото е евреин. Ама бръснатите лекета нямат достатъчно мозък да зацепят колкото първобитна и комплексарска им е "позицийката". Гледат лошо ама като ги сриташ както трябва в погото и ходят да търсят помощ от останалите мишки от стадото. Хлебарки, които трябва да се тъпчат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 2.06.2016 13:02:38 + 5 0
Dude, винаги има ултраси с пречупени кръстове на Slayer у нас. Причината е, предполагам, че Slayer имат песен, в която се пее за Аушвиц Те толко' си могат ултрасите по принцип, не им се сърди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anti FA 3.06.2016 16:11:50 + 4 1
Сички скинари требе умрат бавно и мъчително, дееба утайките нещастни... катко и пушачите... смърт на всички! Добре че пропуснах тоя концерт - 100% щяха да ме бият някъде в залата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гочу 1.06.2016 14:04:10 отговори + 19 1
Ох като заблъскяха Слейър и ми съ до еба Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Husker 1.06.2016 14:00:49 отговори + 23 30
Оставям творчеството им настрана, но едва ли има по-противно надменна група от Slayer - за пореден път никакво отношение към феновете, никакyв контакт, никакво движение и присъствие по сцената. В коментарите на предната статия някой го беше казал много добре - пенсионери на заплата, ей тва са Slayer, с отегчение си изкарват сета и въобще не им пука как бил звука и кой как прекарал....Пък тук някакви diehard фенове се опитват да ни обясняват как се били размазали и колко страхотен бил концерта...смях Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 1.06.2016 14:25:57 + 12 11
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 1.06.2016 14:55:32 + 32 9
много си ми смешен с това мнение. това са Слейър - това им е имиджът. или може би предпочиташ да те наричат "Дъ Металика фемили", както застаряващият и лигав Джейс плямпа на всеки концерт и по 2 минути преди всяка песен?

Слейър излизат, смазват ти главата и се прибират. И за твое сведение, понеже и ти явно не си бил на Биг Фор преди няколко години - тогава проговориха на български. кво повече искаш, да слезе Арая от сцената да те разцелува ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

n0c0mment 1.06.2016 17:51:01 + 9 0
На мен ми се чу, че Арая казва "Благодаря" по едно време... Така или иначе няма как да съм сигурен, поради звуковото качество. Тези отпред може да са го преценили чрез четене по устните Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дрогаря Снегов 1.06.2016 20:18:58 + 7 0
За тоя път не знам, но наистина през 2010та Том ни поздрави на български, много ясно го помня този жест. Ето, за тия които са го пропуснали, след края на песента.

http://www.vbox7.com/play:b35fe3f8
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До oldshit 1.06.2016 21:14:47 + 0 4
Много поздрави от Ларса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 1.06.2016 13:52:22 отговори + 37 4
Звукът беше ужасен, безобразен и каквото се сетите. Бирата скъпа, всичко за ядене - също. Проверка на входа - 0. Можеше да влезе взвод талибани с картечници, експлозиви, бурки-мурки, малокалибрено оръдие и др.
Да напомня на някои - 2016 г. сме. Не 1991, не дори 2005. Този звук не става, липсата на проверка и тъмницата на излизане - също не става.
Ясно е, че на този концерт имаше хора, които са доволни на всякаква свинщина, дрънчене, бумтене и т.н. вместо звук. Те бяха дошли да се освинят и размажат, така и така нямаше да чуят нищо. Но повечето хора искаха да получат нещо за парите си, най-малко да чуят концерта. Не го получиха. Бучене и трещене не е концерт, още по малко на половината на Биг 4.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 1.06.2016 14:08:32 + 25 1
Видях един - с найлонова торба с три двулитрови бутилки с бира. Виждаха се от километри, пък и той въобще не ги криеше. Помислих, че е човек на охраната и така са го пуснали, а то пък се оказа, че нямало охрана. Честно завидях му малко, щото аз я плащах на 4 кинта половинката, а той човека с 6 литра за 6 лева... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бири-Мири 1.06.2016 13:38:34 отговори + 9 14
За 3-ти път ходих на концерт на SLAYER и се размазах!!! Беше велико! (звука си беше ок нз. какво не ви е харесало) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 1.06.2016 13:38:09 отговори + 25 1
Пор4о се размаза от кеф с останалите в погото. Яка жега сигурно беше 40 градуса долу. Ама се накефих много. Към СМЕ - абе може ли на излизане от залата да е тъмно като в мечи гъз. За дежурно осветление не сте ли чували? Два пъти щях да падна единия път от рампа на излизане от залата. А съм пил само една бира от половин литър. Сто процента и други не са виждали добре в тъмницата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ванката 1.06.2016 13:30:03 отговори + 18 1
Мое ли бирата да е 4 лева е .. яко еврейщина .. звука не беше от най-добрия, но се преглъщаше .. поне по моите стандарти. Добър концерт, голяма размазвация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

туборг 1.06.2016 13:18:22 отговори + 23 0
Бира по 4лв. хайде не се оливайте бе хора!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blake 1.06.2016 13:34:09 + 20 0
мда, тва вече направо си е обир, 4 кинта за 330 рядка бира, ае нема нужда...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DonkeyCock 1.06.2016 13:08:01 отговори + 17 3
звука беше доста гаден, особено на Slayer! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ккк 1.06.2016 12:31:30 отговори + 10 1
Холт много много не се чуваше за жалост Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

you against you 1.06.2016 12:17:52 отговори + 9 2
Оправете си снимките че половината ги няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


FFF 1.06.2016 11:56:19 отговори + 10 4
Антракс, въпреки че са ми любимци от миналото, са станали голяма ширпотреба. Джон Дет, при все че е уникално добър, НЕ Е барабанистът на Антракс и си личеше много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ккк 1.06.2016 13:03:21 + 10 5
Това за барабаниста важи в пълна сила и за slayer
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DonkeyCock 1.06.2016 13:11:56 + 4 9
това е типично тъп, псевдоразбирачески коментар! и по какво точно си личеше, че НЕ Е барабаниста на Anthrax?? да не си му броил ударите.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 1.06.2016 23:00:24 + 5 4
За антракс не знам, но за слейър определено е вярно това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елена Кучкова 1.06.2016 11:49:47 отговори + 26 4
Звукът беше ужасен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глория 1.06.2016 13:20:50 + 7 16
Ходи на чалга там е по добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ккк 1.06.2016 11:08:55 отговори + 12 7
Концерта беше потресаващ искаше ми се и Ломбардо да е там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FFF 1.06.2016 11:51:59 + 6 18
На мене ми се искаше да бях успял да му видя лицето на Пол Бостаф, че само ръкавици, палки и коса се виждаше от първия ред. Иначе не се сещам защо точно трябва да ми липсва Ломбардо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 1.06.2016 12:21:37 + 22 5
до FFF:

ако беше ходил на Big Four през 2010-та щеше да се сетиш защо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FFF 15.06.2016 12:47:52 + 0 1
ай съм ходил. И май съм гледал Слейър десетина пъти тук и там. Не се сещам защо да ми липсва. Бостаф даже изглежда по-атрактивно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".