Вижте имената на музикантите, с които ще дойдат AVANTASIA в Каварна

1 юни 2016, 10:10 ч. 3032 / 9 8
пред./следв.

   Станаха ясни имената на музикантите, с които проектът на Tobias Sammet AVANTASIA ще гостува за първи път в България. Както знаете, това ще се случи на 3 юли по време на "Kavarna Rock Fest 2016" (поръчай билет онлайн). Вокалисти: Bob Catley (MAGNUM), Michael Kiske (UNISONIC, екс-Helloween), Eric Martin (MR. BIG), Ronny Atkins (PRETTY MAIDS) и Jorn Lande (ARK, BEYOND TWILIGHT, MILLENIUM и др.). Като беквокалисти ще се изявят Amanda Somerville (TRILLIUM, HDK, EPICA, EINA) и Herbie Langhans (SINBREED, BEYOND THE BRIDGE, SEVENTH AVENUE). Заедно с тях в Каварна ще дойдат и китаристите Sascha Paeth (HEAVEN'S GATE, AINA, KAMELOT и др.) и Oliver Hartmann (AT VANCE), Michael Rodenberg - клавишни, Andre Neygenfind - бас и Felix Bohnke - барабани.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Моджира 1.06.2016 15:28:21 отговори + 3 23
Голямо предателство от страна на Йорн Ланде спрямо Кметъла, но за пари какво ли не прави човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.. 1.06.2016 15:44:15 + 12 0
Какво точно е предателството?? От умници сме я докарали до тук в тая държава!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 1.06.2016 16:18:36 + 11 0
Ми стой без пари и мри в мизерия... Или ти не работиш и не печелиш пари? Пък и к'во общо има Йорн с Цонко? Той е изпълнител като всички останали и пее за хонорар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 1.06.2016 16:46:29 + 11 0
Вероятно се счита, че Йорн е станал придворен музикант на Цонко. Или е на заплата при него. И че когато е на турне с Авантейша трябва да не пее, ако е в Безцонкова Краварна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 1.06.2016 16:49:05 + 16 0
Какво предателство, какъв кметъл, какви глупости и какви пет лева?!???
Jorn да не е личен придворен шут на Цонко Цонев, та да извършва някакво предателство към него? Че той и Киске миналата година пя на феста организиран от него, сега какво - и той ли да не идва, щото извършва предателство Рони Аткинс и той пя - два пъти дори, да вземе и той да откаже участие в знак на съпричастност с бившия кмет? Цоньо и на онези работи да им седне на всички тези, които са изброени, пак няма да има и 1% от тяхната значимост и влияние в рок музиката. А и изобщо - вън политиците от нашия метъл, вън политиците и от темите и коментарите! Стига са трупали дивиденти за наша сметка. Рок музиката е наша и на групите, всичко останало са алабализми, цонковизми, ставревизми и прочие...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 1.06.2016 14:13:17 отговори + 15 1
Разкошен лайн-ап, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 1.06.2016 10:33:20 отговори + 17 0
Кътли, Аткинс, Ланде, Самет.... Т'ва ще е тотално изперкване! Да минава по-бързо юни! Нямам търпение! The Scarecrow, Promised land, Invoke the machine.... Tези парчета ще оживеят за сефте в България! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нищото 1.06.2016 10:29:06 отговори + 12 0
След Слеър малко трудно мисля (хваля се, че и аз бях там) Но явно ще се ходи и до Каварна.
Абре, какво стана с палатковия лагер за феста, м?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".