Reve с нов сингъл и видео - "Fallen"

12 яну 2021, 08:19 ч. 587 / 3 13
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Младият Български артист Reve с нов сингъл и клип!

Вчера (11/01/21), алтърнатив метъл артиста Reve пусна нов сингъл и клип. Песента се казва ‘Fallen’ и е първата песен, която той пуска от 2017та насам, когато излезе и първият му албум - ‘Falldown’.

„След като пуснах първото ЕР заминах да уча в Англия и определено нямах никакво време за нова авторска музика от всички изпити и работа с артисти и банди. 2020 обаче бързо промени това, тъй като някои от проектите, по които работих бяха отменени в началото на пандемията и аз се оказах с повече свободно време от обикновено. Така реших да завърша и запиша песните, които бях оставил като демота. За няколко месеца успях да завърша, запиша, едитна, смеся и мастерирам всичко, от там с Габриела Димитрова, която е мой мениджър и се занимава с маркетинг частта на проекта успяхме да уредим няколко фотосесии и снимки на клипове иии... ето ни тук!“

Reve споделя, че при създаването на новите песни е бил силно вдъхновен от групите Breaking Benjamin, While She Sleeps, Bring Me The Horizon и Lower Than Atlantis.

„’Fallen’ е песен, разказваща за ситуация, която много от нас може да са изпитвали - Проблем, какъвто и да е той, вкопчил се в нас. Някак си успяваме да го преборим, успяваме да се върнем в нормалния ритъм на живота си, но накрая проблема пак се връща и ни поглъща още по-силно. И въпреки, че песента завършва с минорна нотка, аз вярвам, че има положително съобщение. Целта ми е човек, който се припознае в текста да осъзнае, че това е нещо нормално, и не трябва да ни погубва, напротив, трябва да ни кара да сме още по-силни и да продължаваме да се борим!“

Видеото е заснето през месец ноември от директора Шон Дагнал, а като музиканти в самия клип са се включили Люк Помфрет на барабани и Джак Рунциман на бас.

Песента можете да чуете във всички големи Streaming платформи като Spotify, Apple Music, Deezer, Bandcamp и тн. А официалното видео можете да видите тук:

 

 

още за:

Reve


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Боян Магесник 12.01.2021 11:47:46 отговори + 4 0
Качествен продукт и звучи приятно! Предполагам феновете на стила ще го оценят по достойнство. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ela 12.01.2021 10:24:26 отговори + 2 1
Rеve с апостроф над 'е', но сайта не позволява да се напише правилно :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ela 12.01.2021 10:21:33 отговори + 1 3
Аз съм запозната с музиката на това момче и тук са му объркали името. Не е Rеve, a R?ve, което от френски значи 'мечта'. Брутална песен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 12.01.2021 10:07:24 отговори + 4 1
Не е лошо парчето , но това име ме притеснява, все едно реве за нещо момчето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duff 12.01.2021 10:02:26 отговори + 9 0
Не съм фен на подобни групи, но парчето е слушаемо и доста на ниво!
Видеото също е добро! Като цяло, един добър продукт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


не знам 12.01.2021 10:33:05 + 4 2
И ти си един "умник". Това че има думи, които нямат аналог в българския, не е никакво оправдание да използват такива, които имат. И то като забележка, която не е специфичен термин за никаква област. Или пък "едитна". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 12.01.2021 10:45:53 + 0 0
Отговарям на Гост, а не на duff. Объркал съм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 12.01.2021 09:38:05 отговори + 5 4
"едитна"??? Учиш в Англия, след като с връзки си завършил в България, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 12.01.2021 09:57:41 + 5 4
А снощи по някоя БГ телевизия гледах филм, в който някой каза на друг за някаква неоснователна "ремарка" или нещо подобно. Но със сигурност беше "ремарка"..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост 12.01.2021 10:08:45 + 5 5
Като сте такива пуристи, дайте българските алтернативи на мастериране, например. Или на стрийминг :-D
Музиката оценявайте, какво се хващате за глупости...
Лично съм виждал послания и автографи на супер големи звезди, с правописни грешки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 12.01.2021 14:06:32 + 5 0
Тук не става дума за правописна грешка и за edit си има българска дума. Става дума за убиването на българския език, без да има причина за това, освен да се правиш на интересен или "модерен". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sect Of Vile Filmi 12.01.2021 15:07:52 + 2 5
Ахахахааха.
Ся(нарочно вместо сега) ще Ви mindblown-a(нарочно не на български), ама всеки може да си говори както си иска. Уооооооооооо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 12.01.2021 20:04:10 + 5 0
Уф, не го знам колко време е прекарал в Англия пичът, обаче очевидно не мисли на български. Вижте, че и вместо "режисьор" е писал "директор". Това доколко е оправдание не ми е работа да преценявам, обаче целият текст горе звучи все едно е писан на английски и после дума по дума е превеждан на български. Не ми харесва така.
Иначе песента бива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".