Реюниън турнето на GUNS N' ROSES е донесло над 100 млн. долара досега

9 юли 2016, 09:43 ч. 1541 / 6 4
пред./следв.

   Вестник "The Wall Street Journal" публикува информация за приходите и прогнозите около случващото се в момента реюниън турне на легендарните GUNS N' ROSES с Axl Rose и Slash. Обиколката, под надслов "Not In This Lifetime", има 25 дати на стадиони в САЩ. Към момента са напълно разпродадени 12 от концертите и промоутърът "Live Nation" очаква това да се случи с още пет. Средната цена на билета е 130 долара.

   От "Live Nation" заявяват, че досега приходите от концертите са над 100 млн. долара. Някои от събитията обаче не успяват да са дори близо до разпродаване. Обяснението на промоутърите е, че причината е, че GUNS N' ROSES са настоявали да свирят и в по-малки градове, а не само в такива с по-голямо население, където концертите със сигурност биха се разпродали. Очакванията са за цялото турне да бъдат продадени над 1 млн. билета. Това биха били около 90% от пуснатите в продажба "ценни хартийки".

   Турнето "Not In This Lifetime" включва класическите членове на GUNS N' ROSES Axl Rose - вокали, Slash - китари и Duff McKagan - бас. Към тях се присъединяват барабанистът Frank Ferrer, китаристът Richard Fortus, клавиристът Dizzy Reed и Melissa Reese като втори клавирист.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пор4о 11.07.2016 10:32:06 отговори + 5 0
Браво, така се правят пачки по стотачки. Имат усет за бизнес хората, евала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 9.07.2016 21:30:48 отговори + 9 2
Искаме и в Европа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 9.07.2016 22:07:38 + 9 2
България! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 10.07.2016 06:20:11 + 6 5
Не,мерси! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".