RHAPSODY OF FIRE и с видео към песента "Chains of Destiny"

12 ное 2021, 14:04 ч. 680 / 16 3
пред./следв.

   Италианските пауърметъли RHAPSODY OF FIRE ще издадат новия си, 13-и дългосвирещ студиен албум, на 26 ноември. Дискът е озаглавен "Glory for Salvation" и ще бъде разпространяван на музикалния пазар чрез "AFM Records".

   Преди няколко дни излезе третият сингъл от предстоящата творба. Песента се казва "Chains of Destiny". Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн и официален видеоклип към нея. Автор на видеото е Simone Vrech.

 

 

още за:

Rhapsody Of Fire


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StratoBOB 13.11.2021 08:58:03 отговори + 2 0
Много добре се е получило. Не съм очаквал, че Старополи ще успее да изкара нещо толкова близко до Legendary Tales и Symphony of the Enchanted Lands. Вокала е страхотен. Може да го сбъркаш с младия Фабио Лионе. А това е комплимент.

Вярно, вече не ме вълнуват така както преди 20 години. Остарял съм. Но за хубавото лоша дума не мога да кажа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Perkele 12.11.2021 20:51:01 отговори + 0 1
Опитвам и опитвам, но не става. Музикантите са страхотни, вокалът също, но Alex Staropoli и компания не правят Rhapsody of Fire... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 12.11.2021 15:39:38 отговори + 3 0
O, хубаво е, когато гласовите данни могат да се видят и с очите... Ще го пусна още веднъж този клип... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".