RHAPSODY OF FIRE издават концертен албум с лайв от 2005 г.

18 май 2014, 07:36 ч. 309 / 7 1
пред./следв.

   Гостувалата два пъти в България италианска пауър метъл банда RHAPSODY OF FIRE ще издаде концертния албум "Live in Atlanta" на 26 май. Той ще се предлага в "iTunes", "Google Play", "Amazon" и др. големи доставчици на музика в дигитален формат. Интересното е, че "Live in Atlanta" ще включва материал, записан по време на първото северноамериканско турне на групата през 2005 г. и с оригиналния състав на наричащата се тогава само RHAPSODY банда. През 2006-а групата смени името си на RHAPSODY OF FIRE, а през 2011 г. музикантите се разделиха в две формации, втората от които е LUCA TURILLI'S RHAPSODY. "Live in Atlanta" ще съдържа следните десет песни:

01. Unholy Warcry
02. Wisdom Of The Kings
03. The Village Of Dwarves
04. Erian's Mystical Rhymes
05. Drum Solo
06. Dawn Of Victory
07. Lamento Eroico
08. Nightfall On The Grey Mountains
09. The March Of The Swordmaster
10. Emerald Sword

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


firewind73 18.05.2014 18:45:19 отговори + 0 0
страхотна група
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".