STONE SOUR се разделят с китариста Jim Root

18 май 2014, 01:20 ч. 3709 / 2 4
пред./следв.

    STONE SOUR са уволнили китариста Jim Root, участващ и в SLIPKNOT с фронтмена Corey Taylor. В съобщението на първата банда по повода се казва, че е било планирано раздялата да бъде оповестена след завършване новия албум на SLIPKNOT, но се е наложило да бъде съобщена към настоящия момент. Въпреки това, Root продължава да записва творбата, която се очаква да бъде завършена скоро. Какво ще е бъдещето му с бандата от Айова вероятно ще се разбере след като материалът  е готов. При всички случаи, титулярният състав на SLIPKNOT претърпява все повече промени. Басистът Paul Gray почина през 2010-а, а в началото на този година дойде и новината за раздяла с барабаниста Joey Jordison.

   Jim Root свири в България със STONE SOUR по време на "Sofia Rocks powered by Sonisphere Festival" през 2010 г.

 

още за:

Stone SourJim Root


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ВУДУ ПИПЪЛА 19.05.2014 09:11:25 отговори + 0 0
Ами....Рут ми е много любим китарист и определено новината е тъжна. Лично предпоочитам Stone Sour пред Slipknot,поради причината че магията на Slipknot изчезна много отдавна. Жалко,но факт...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3apu 18.05.2014 11:36:11 отговори + 0 0
И Джоуи си е в Slipknot... Тая новина нещо куца... Яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 18.05.2014 08:56:15 отговори + 0 0
е то поне разбра ли се в крайна сметка Джоуй напусна ли или не? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

възел 18.05.2014 02:40:09 отговори + 1 0
Новината е написана доста подеждащо. Джим е пренебрегнал stone sour защото пише за албума на slip knot за разлика от кори, напуо предпочита да направи още едно турне със стоун сауър и да изкара още някоя пара преди да обърне внимание на бандата, на която дължи името си. Така че приказки за още някой да напусне slipknot са дезинформация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".