Rick Wakeman все пак ще присъства на въвеждането на YES в Залата на славата на рокендрола

5 яну 2017, 21:56 ч. 619 / 6 0
пред./следв.

   Само ден след като категорично отрече, че би присъствал на въвеждането на YES в Залата на славата на рокендрола, клавиристът Rick Wakeman се обръща на 180 градуса и заявява, че все пак ще уважи церемонията. Музикантът разкритикува политиката на Залата легендарни групи да бъдат приемани с огромно закъснение, често след като основни техни членове вече не са сред живите. Такъв е случаят и с YES - басистът и един от основателите на бандата Chris Squire почина през 2015 г. На церемонията през април обаче ще присъства неговата съпруга, която ще приеме наградата от името на мъжа си. Wakeman също ще бъде там и ще застане редом до приятелите си Jon Anderson и Trevor Rabin.

 

Rick Wakeman

още за:

YesRick Wakeman


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".