RIDE THE SKY решиха да се разделят

22 апр 2008, 17:32 ч. 155 / 4 6
пред./следв.
RIDE THE SKY - групата, в която участваха бившият барабанист на HELLOWEEN и MASTERPLAN Uli Kusch, заедно с екс-TEARS OF ANGER/BEYOND TWILIGHT вокалиста Bjorn Jansson, китариста Benny Jansson и басиста Mathias Granås (XSAVIOR), се разпада. Според самата банда - нито нейните членове, нито звукозаписната им компания са имали нуждата от втори албум. Не е имало достатъчно медийно покритие, а лейбълът им им е оказвал малко подкрепа, което е докарало RIDE THE SKY до момент, от който не са искали да продължат.

   Дебютният и единствен албум на RIDE THE SKY "New Protection" излезе през август 2007 г. от "Nuclear Blast Records".

още за:

Ride The Sky


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 23.04.2008 02:23:47 отговори + 0 0
А този Джеймс е уникален!
Много хора се изказват неподготвени , но той е в състояние да спечели конкурс по изказване неподготвен...Плюс това минимум европейски конкурс!
Бахти хората има...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 23.04.2008 01:46:00 отговори + 0 0
Uli направи грешка, още като напусна Masterplan... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 22.04.2008 23:00:06 отговори + 0 0
Ееее,много е яко това-един албум и се разпадаш!Нямали били нужда от втори албум-ха,ха,ха!Нямаме нужда от N-тото хелоуинско-гамарейско разклонение!Слушах целия албум и само откриващото парче си струва.Ули Куш бил гениален.Такива като него с лопата да ги ринеш-като нама някои като Хансен или Мъстейн да ти издиктаторства как точно да изсвириш нещо-спукана е работата.То и Менза беше добър,ма да сте чули нещо за него откак Дейви му ритна столчето?Яко GAMMA RAY & PRIMAL FEAR!FOREVER TOGETHER! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 22.04.2008 21:04:19 отговори + 0 0
Да,като цяла бяха доста добра група.Най-много ме е яд за Ули,който е гениален барабанист .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 22.04.2008 19:41:17 отговори + 0 0
От малкото, което чух, звучаха доста добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bleedy 22.04.2008 19:35:42 отговори + 0 0
Жалко, бяха здрава банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".