AC/DC са готови със записите за новия си албум

22 апр 2008, 21:12 ч. 293 / 8 3
пред./следв.
Вокалистът на AC/DC Brian Johnson е разкрил в радио интервю пред щатската станция "DC 101", че легендарната банда е готова със записите за новия си албум и в момента миксира материала. Дискът може да се очаква към края на 2008 г., а китаристите Angus и Malcolm Young довършват работата по творбата с продуцентите Mike Fraser и Brendan O'Brien. Издаването на творбата ще бъде последвано от турне.

още за:

Ac/dcBrian Johnson


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bruce666 23.04.2008 13:37:51 отговори + 0 0
Супер най-накрая. Много съм радостен. За новия албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 23.04.2008 01:43:37 отговори + 0 0
Преди няколко години в списание "Про-Рок" имаше новина, в която се цитираше Brian Johnson как обещава на феновете, че няма да чакат нов албум цели 5 години (колкото разликата м/у 'Stiff Upper Lip' и 'Ballbreaker'), а то какво стана...цели 8 години и отгоре дори. Радвам се, всъщност, и очаквам същият железен DC-стил ! Фаворитите ми за Kaliakra Rock Fest 2009! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 22.04.2008 21:21:09 отговори + 0 0
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".