"T.R.A.P. Fest Earth Hour Special 2019" с THE LEFTIES и СПАЛНИ МЕСТА на 30 март

20 мар 2019, 15:28 ч. 1145 / 5 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

За трета поредна година Фондация Тротоара, заедно с Фондация И аз мога / I Can Too, организира благотворителен концерт за Часът на земята на 30 март (събота) от 18:00 ч. в клуб Терминал 1.

TRAP Fest Earth Hour Special 2019 е посветен на глобалната инициатива за повишаване вниманието към климатичните промени и влиянието им върху живота и здравето ни.
Освен традиционното изгасване на светлините, от 20:30 до 21:30 ч. ви очакват много музика и интересни активности, организирани от младите хора в подкрепа каузите на Тротоара и I Can Too.

На сцената и тази година ще излязат The Lefties, които преобърнаха българската рок музика с неподправен стил и емоция, а наскоро издадоха и дебютния си албум - "Skill Is To Expect A Surprise". Към тазгодишното събитие се присъединява и нашумялата сред младите хора поп-пънк банда Спални места, които обещават да вдигнат много шум за феновете си на 30 март.

И това не е всичко! DJ Party, забавна фотобудка, томболи и още много изненади очакват всички, които се присъединят към двете организации за Часа на земята.

И специално организирано вело-шествие от учениците от 8а клас в НПМГ „Акад. Л. Чакалов“ за популяризиране на събитието и чистия начин на живот на две колела!

Докато се забавлявате, Тротоара и I Can Too ще обърнат внимание на фундаментални въпроси, с които да вдъхновят и мотивират обществото и младите хора да бъдат част от промяната, а именно:
- Как може да използваме силата си като общество, за да се справим с екологичните проблеми заедно?
- Има ли връзка между климатичните промени и здравето на децата?
- Как ежедневните ни действия могат да повлияят положително върху околната среда?

Благотворителен вход (за всички възрасти): 8 лв.
Вход свободен за:
- Деца и младежи със специални нужди и техните семейства
- Притежатели на членски карти T.R.A.P.
Билети можете да закупите на място и в мрежата на eventim

Събитието се реализира с безвъзмездната подкрепа на: Клуб Терминал 1

Снимки от събитието за Часа на земята 2018: http://bit.ly/2HH5HAr
Снимки от събитието за Часа на земята 2017: http://bit.ly/2FeFp5M

* * *
Часът на Земята е международна инициатива на WWF за повишаване вниманието към опазването на планетата и околната среда. На този ден, всяка последна събота на месец март, милиони хора по света изгасват осветлението си за един час в знак на съпричастност към климатичните промени.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Justice 20.03.2019 19:10:14 отговори + 10 0
Т'ва е оня ****** от TRAP, който използва хлапетата да му чистят и работят без пари. А сега се е сдушил и с ****** фондацийка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 20.03.2019 18:17:56 отговори + 9 2
Ми ей сега и аз ви бия един минус, защото половината от това дето е написано е неразбираемо. Всъщност ви бия минуса само заради глупостта с поп-пънк нещо си. Поп и пънк- две противоположностив едно??? Шибани хипстъри!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Те го те 20.03.2019 16:24:49 отговори + 1 11
Кога успяхте да набиете минусите бе, минуси? Изобщо прочетохте ли за какво става дума? Ако сте прочели то значи не смятате, че младите хора трябва да правят градивни неща, а може би да пият евтина мастика и да слушат Слеяррр. В противен случай са джендъри. Ако не сте прочели значи обичате да си мразите по начало. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 20.03.2019 19:31:10 + 9 1
Тъкмо да го прочета, и видях твоето писание, и се отказах. Не съм голям фен на Слеър, но ако се прави в противовес на слушането на Слеър, аз предпочитам Слеър, сори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КарБоНат 21.03.2019 09:40:48 + 10 1
Пиенето на мастика и слушането на Слеър са много градивни неща. Едното изгражда устойчивост към алкохола, т.е. човек не се излага, когато пийне повече, а второто - изгражда добър музикален вкус. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".