RIVERSIDE ще гостуват в София на 27 септември

9 май 2023, 11:25 ч. 893 / 6 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC представя: концерта на RIVERSIDE, който ще се състои на 27 септември 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Джой Стейшън. Гостуването им у нас е част от турнето за представяне на новият силен албум на групата „ID.Entity“.

Повече от 20 години, откакто започва карирата им през 2001 година, полските майстори RIVERSIDE не спират да надграждат отличната си репутация. С множество турнета и повече от 700 концерта в цял свят, 7 студийни албума, 2 лайв албума, и 2 мини албума, бандата се превърна в една от водещите в модерния прогресив рок. През есента на 2018 година издадоха албума „Wasteland“, превърнал се в най-голямото им постижение до онзи момент. До края на годината албумът превзе много музикални класации, а в някои финишира на самия връх (списание Eclipse). Албумът спечели и отличието за златна плоча в Полша, където все още е номер 1 в някои от рок класациите. През оставащата 2018 и цялата 2019 година следват поредица от големи концерти, а в началото на 2020 година групата се отправи на последната част от турнето си в Европа преди да се върне в студиото, за да започне работа по нов албум. За съжаление, само след 3 дни се появиха първите мерки срещу предстоящата Covid 19 пандемия, а през следващите седмици няколко страни затвориха границите си. По-голямата част от концертите се състояха, като последният от тях бе именно у нас в София. Групата трябваше да побърза да се върнат у дома, преди границите да бъдат затворени. Всичко това се случи, когато групата бе във възход и на върха на своята популярност... Но това не ги пречупи!

През 2022 година, след периода на Ковид-пандемията, RIVERSIDE поеха отново на път с турнета в Северна Америка, Южна Америка и Европа. Групата не спря да работи усилено и върху новия си албум „ID.Entity“, който издадоха на 20 януари тази година. Веднага последва турне в САЩ, концерти в Обединеното Кралство, Скандинавия и Полша. За групата предстои натоварена година, а с планираните през 2023 г. концерти, бъдещето изглежда отново светло за тези пионери на съвременната прогресив рок музика.

Отзвите от новия албум са невероятни и по-всичко личи, че и той се превръща в хит!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

До 13 май, включително, цените на билетите ще са 40 лева! След това и до деня на концерта цената им ще нараства прогресивно!

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

riverside live poster

още за:

RiversideBgtsc


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Наблюдател 10.05.2023 10:41:40 отговори + 0 0
Пети - шести. Там някъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 10.05.2023 09:27:07 отговори + 0 0
Това за кой път е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 10.05.2023 12:03:30 + 0 0
Нека идват след като хората ходят. Аз не ги понасям, но и те не слушат Траш и Блек. Вчера мернах снимка на билети и кефещи се хора. Значи всичко е наред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 9.05.2023 18:31:13 отговори + 5 1
ДАаааааа там сме! Много са добри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyr 9.05.2023 14:14:29 отговори + 8 2
Дружина Полска са титани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 9.05.2023 11:40:18 отговори + 11 1
Представям си какво надцакване е било Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тити 9.05.2023 13:04:11 + 5 1
В смисъл? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deep Zone 9.05.2023 16:25:34 + 4 10
Смисъл- "вземете ги вие", вероятно иска да каже трола
Не съм фен, смятам да ги скипна, много не тача самоцелните прог изцепки, май само Евъргрей харесвам от този тип банди, и то само някои песни.. Приятен концерт на всички, които ще отидат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 10.05.2023 08:19:39 + 4 2
Deep Zone, остави на знаещите да преценят дали са самоцелни и дали са изцепки. Това, което е излишно тук, са самоцелните его изцепки. Като че ли някой го интересува дали ще отидеш на концет на Ривърсайд, или не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".