Rob Halford, Dee Snider, Matt Sorum и др. ще гостуват в соло албума на Phil Campbell

26 юни 2017, 18:39 ч. 1075 / 4 0
пред./следв.

   Китаристът Phil Campbell (MOTORHEAD) работи по предстоящ самостоятелен албум, който ще излезе във все още неопределено бъдеще. В творбата ще гостуват музиканти като Rob Halford (JUDAS PRIEST), Chris Fehn (SLIPKNOT), Dee Snider (TWISTED SISTER), Benji Webbe (SKINDRED) и Matt Sorum (екс-GUNS N' ROSES, THE CULT).

   По отношение насоката на диска Campbell коментира, че звученето няма да е като, или не много подобно на, MOTORHEAD. Той свири на пиано в няколко от парчетата, а му предстои да завърши и още шест композиции. Планира се да има пасажи, изсвирени със саксофон и акустични инструменти.

   Както ви съобщихме, китаристът работи и с групата си PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, чието дебютно EP ще излезе през ноември.

 

motorhead-live-phil



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".