Rob Halford: "Догодина ще започнем да мислим за още един албум на JUDAS PRIEST"

28 сеп 2015, 19:25 ч. 906 / 4 4
пред./следв.

   В скорошно интервю вокалистът на британските хеви метъл законодатели JUDAS PRIEST Rob Halford споделя, че през 2016 г. музикантите от бандата ще започнат да обмислят създаването на още един свой албум. Разбира се - до евентуалната поява на следваща творба ще мине още някоя и друга година, но едно е ясно - ветераните не се предават. 

   Въпреки че преди няколко години обявиха, че спират големите си световни обиколки и направиха турнето "Epitaph", през миналата и тази година те се завърнаха не само с нов албум ("Redeemer of Souls"), но и с мащабно турне. Така два пъти JUDAS PRIEST свириха пред българската публика в последните около пет години.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГЕОРГИ 19.12.2015 18:37:58 отговори + 1 0
най великата група за всички времена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 29.09.2015 15:25:34 отговори + 9 2
Не съм фен, ама тия нечовешки звуци дето издава Халфорд...няма такова чудо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 29.09.2015 10:38:41 отговори + 11 2
Колкото и пъти да идват, толкова пъти ще им ходя на концертите. Като се сетя какво преживяхме на 30 юни и все още настръхвам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Messiah 29.09.2015 10:06:31 отговори + 13 3
Думите са слаби за тези великани...Продължавайте напред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".