Rob Halford гостува в песен на супергрупата BAD PENNY, чуйте я

2 окт 2021, 10:58 ч. 929 / 4 2
пред./следв.

   BAD PENNY е рок супергрупа с участието на бившия басист на QUEEN + PAUL RODGERS Danny Miranda, барабаниста на BLUE OYSTER CULT Jules Radino и китарния виртуоз и композитор Mike Holtzman. По-долу може да чуете онлайн новата песен на бандата, в която гостува легендарният вокалист на JUDAS PRIEST Rob Halford. Парчето се казва "Push Comes to Shove".

   Предишните колаборации на BAD PENNY са с бившия фронтмен на JOURNEY Steve Augeri и вокалиста на QUEENSRYCHE Todd La Torre.

  Догодина очакваме JUDAS PRIEST у нас на отложеното за 2022-ра издание на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley" (поръчай билет онлайн).

 

 

rob halford

още за:

Rob HalfordBad Penny


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


JawbreakerNRS 2.10.2021 21:12:13 отговори + 2 1
Чудесна песен !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 2.10.2021 11:16:13 отговори + 5 2
Отлична песен, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".