Rob Halford казва, че "някои хора ще бъдат шокирани" от автобиографията му

22 авг 2020, 08:18 ч. 1678 / 8 6
пред./следв.

   Първата автобиографична книга на легендарния вокалист на JUDAS PRIEST Rob Halford със заглавие "Confess" ще излезе на 29 септември. Както ви съобщихме, съавтор на певеца е журналистът Ian Gittins, работил с Nikki Sixx по "The Heroin Diaries".

   В скорошно интервю за "Sonic Perspectives" музикантът отговаря на въпроса дали съжалява за някои от споделените в книгата истории. Halford коментира, че когато са работили с Gittins той е бил много откровен и честен. Всичко, което е разказал, е идвало от самата му същност. И тъй като от 30 години Rob не употребява алкохол и наркотици, той вече нито лъже, нито крие нещо.

   Певецът казва още: "Нито за миг не се съмнявам, че някои хора ще бъдат шокирани от прочетеното в "Confess". Но това е моят живот и аз разказвам за важните моменти в него. От вас зависи как ще го интерпретирате и използвате".

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Panzergrenadier 13.10.2020 08:07:59 отговори + 2 0
Прочетох книгата. Всъщност с това свое писание в което пише за търсене на партньори по тоалетните и гей баровете, Халфорд удря по имиджа и реномето на Прийст, дано го съзнава... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 30.08.2020 18:49:18 отговори + 0 1
Представете си автобиографията на ББ ? Шокираща ли ще е ? Особено за комунизма и мутренството му ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The nothing 24.08.2020 21:18:35 отговори + 0 9
с какво пък може да ни шокира метъл-хомосексуалист? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 30.08.2020 23:35:00 + 0 0
Лично Роб няма с какво да ни шокира, защото човекът отдавна си е казал всичко. Объче има някои хора, които още не са си казали, шокът ще е за тях... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Purple 24.08.2020 01:16:12 отговори + 2 18
Щом някой пие алкохол и приема наркотици, значи крие нещо. Щом не ги приема, значи е откровен. А корабче плува ли ? Що за глупава реклама на книгата му ? Мен, поне, ме отблъсква. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хмм 24.08.2020 07:45:26 + 14 0
Ами не е непренно така. Роб говори за себе си и казва, че понеже той не пие не лъже. Това не означава, че е общовалидно правило Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".