Rob Halford нарича изявлението на K.K. Downing "излишно"

28 фев 2018, 14:34 ч. 2464 / 5 15
пред./следв.

   Вчера бившият китарист на JUDAS PRIEST K.K. Downing публикува изявление, в което казва, че е "шокиран и смаян" от факта, че групата не го е поканила да заеме мястото на оттеглилия се поради заболяване Glenn Tipton.

   Екс-струнникът на бандата заяви и че е бил прав, когато през 2011-а напусна заради "влошаване на работната обстановка" в JUDAS PRIEST. Освен това Downing  отправи похвали към Andy Sneap, който ще свири на престоящото турне, определяйки го като чудесен продуцент и твърдейки, че приносът му към предстоящия албум на групата "Firepower" не е само в продуцирането.

   Ден по-късно фронтменът на JUDAS Rob Halford коментира пред американска радио станция думите на K.K. Вокалистът заявява, че изявлението на Downing "е излишно" и че едно от достойнствата на бандата е, че тя никога не е давала публичност на неща "от кухнята". Също така певецът подчертава, че всяка партия на Tipton във "Firepower" е изсвирена и записана от самия него. Halford свидетелства, че той е бил в студиото с китариста, когато той е записвал китарите. И че за човек, който от 10 години страда от болест на Паркинсон, е равносилно на подвиг да свърши всичко това сам.


   Както знаете, JUDAS PRIEST ще гостуват отново у нас и за първи път в Пловдив това лято - на 21 юли в рамките на фестивала "Hills of Rock 2018" (поръчай билет онлайн).

 

halford-live



Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Георги 1.03.2018 20:36:38 отговори + 5 3
Специално се обръщам към Калата ако наистина искаш да чуеш какво е истински метал пусни си един албум които и до ден днешен е ненадминат казва се PAINKILLER....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 1.03.2018 21:30:28 + 6 0
Painkiller е един от най-добрите албуми на Джудас и може би се нарежда само след Defenders of the Faith който е абсолютна класика !

Съгласен съм че албумът е пример за истински метъл, спийд метъл даже. Много агресия,бързина,темпо,страхотни вокали, хармонии и сола - страхотен албум без съмнение !

Seventh Son of A Seventh Son за мен пък е пример за истинска концептуална метъл творба !

Ако бях трол като някои други щях да кажа че албума не струва въпреки че ми харесва ! Това тънката линия м/у любовта и омразата !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 1.03.2018 20:30:37 отговори + 4 5
Priest са най великата група за всички времена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

321051 1.03.2018 18:43:02 отговори + 4 0
Може пък приноса му да е в тва, че е послужил за муза на Халфорд, що всички си мислят за писане на музика и записване на китари лол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 1.03.2018 11:02:41 отговори + 1 5
Да, не е излишно ************ Халфорд да поеме ************* за по-добро уплътнение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 28.02.2018 17:56:14 отговори + 6 13
Чудно двата трола, които ужким толкова много лелеят за Джудас вече втори ден във втора такава новина ни дума, ни вопъл, ни стон не казват.
А не е чудно. Няма как да кажат, че Мейдън могат само да мечтаят за такъв скандал
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феята На Смъртта. 28.02.2018 21:39:18 + 14 4
Аз не лелея за Джудас. Просто, винаги са ми харесвали повече от Мейдън. Това не ме прави трол. Не отричам, че Мейдън са голяма банда, но има и лични предпочитания, нали? Брус защо се върна в Мейдън? А, Ейдриън Смит? И ако Брус поне имаше прилична солова кариера, то при Смит нещата бяха меко казано разочароващи. Върнаха се, защото без Мейдън са кръгла нула. За конкретната новина- аз лично очаквах да заровят томахавките и в името на Джудас да стиснат ръце. Какво ще стане оттук нататък никой не знае. Все пак в групата са Хил и Халфорд и Травис, когото приемам вече като равен с другите. Реално погледнато- положението не е чак толкова страшно. Само да вметна, че за мен Фокнър е доста по-стойностен китарист от Яник Герс. Албумите на Мейдън с Блейз Бейли са абсолютен кошмар. Да ги сравним с албумите на Джудас без Халфорд, а? На Сталкера ще му отговоря, че не ми е работата да следя ежечасно, кой и какво поства във форума на сайта. Пиша там, където ми е кеф. По принцип, заяждането Мейдън или Джудас е малко като Левски или ЦСКА- демек, типична българщина. А, реално погледнато е абсолютно безпредметно да се сравняват групите. И двете са дали предостатъчно. Субективно е, кой е по-добър от другия. Като тегля чертата обаче, и двете групи трябваше още след 2000 да прекратят. Защото, продукциите им след тази година, са твърде спорни и имат малко общо с това, което и двете банди бяха преди 2000 година. Същото важи и за Пърпъл и за ДиСи и за още една плеяда групи, които подрънкват бастуни и живеят на спомени. Единственото сигурно нещо е, че и през 2050 година, Ролинг Стоунс ще свирят. Всичко останоло е бутафория. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 1.03.2018 11:20:31 + 5 6
Да не би на Роб соло кариерата да му вървеше добре, а ? Той се върна понеже това беше единственото му останало, за да си възроди кариерата !
Адриан наистина се позагубва след като напусна, но соло албумът му от '89 е добър. А за Брус, невероятна соло кариера, особено двата албума с Адриан Смит ! - те се върнаха за да направят отново Мейдън най-великата хеви метъл група - тук цитирам Брус, както и споделям това мнение
Албумите с Блейз не са толкова лоши колкото някои хора ги изкарват. X Factor особено е много добър албум който пасва идеално на гласа на Блейз, а Virtual XI има невероятни китарни мелодични хармонии в него. Много добри текстове, мелдоии, хармонии, рифове ! а албумите без Роб са ужасни ! - много траш метъл който не им подхожда.

Харесвам Ричи като китарист, но Яник е на светлинни години напред в композирането на песни ! Повечето мелодии за новият им албум със сигурност са написани от Глен ! - но както казах вече, Ричи ми допада доста като китарист - все едно гледаш К.К. !

Коментара ти е изцяло тролски с цел да унижи Мейдън ! Не се изказвай неподготвен !!!


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята На Смъртта. 1.03.2018 19:30:56 + 3 2
Йепс! Съдия Дред се изказА! Оле, оле! ЦСКА са по-велики! Приятелю Кала, ако знаеш колко наистина искрено се забавлявам с коментарите ти... Аре да бъде на твойта, понеже те виждам, че си се наежил. Успокой се- приема се, че Мейдън са по-велики и по-добри. Само спокойно. Бруксето е Един и Велик. Впрочем, в Брус ме кефи едно- че сме колеги. Тоест...аз съм фехтовач. Занимавам се с фехтовка от много, много години, само дето аз съм сабя, а колегата е рапира... Ай като за тебе- Мейдън са страшни, брат! Само споко- без резки движения. Дълбоко дишане и успокояване на пулса. Браво! Само така. Спокойствие- Мейдън са велики! А, Честита Баба Марта и може да си пуснеш малко Screaming for vengeance не за друго, ама да послушаш малко хеви метъл... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 1.03.2018 20:18:14 + 3 3
Ти обаче си продължаваш с тролските коментари ! Нямаш спирка ейййй ! Доста ''смешен'' коментар си написал !
Нещо искаш да се изкараш че не си трол ама не става май - и ти дават плюсове: мистериите продължават !
Много глупости говориш ми се струва.

А ти си пусни Powerslave за да чуеш качествен хеви метъл !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята На Смъртта. 1.03.2018 20:45:33 + 3 3
И що? Ти говориш само умности така ли? Аз съм трол а ти си Света Вода ненапита и само твоите мисли са верни, истински и единствени, така ли? Ти нещо да не си наместник на Бога на земята или как? И изобщо- кой си ти, че да се вихриш из форума и да раздаваш "правосъдие"? Изобщо, можеш ли да усетиш границата между шегата и реалността или си се метнал като Матросов на амбразурата и само чакаш удобен повод да се заядеш с някого защитавайки своите си тези? Ти изобщо други мнения приемаш ли, или си тотален чугун? Само твоето е вярно. Другите са тролове. Бре! Ти да видиш! Не знаех, че освен Библията имало и друго Свещено Слово... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 1.03.2018 21:16:32 + 3 3
Аз мнения си приемам, не се тревожи. Но ти само тролиш ! Аз си казвам мнението и не троля и уважавам Джудас !!!
И за какво правосъдие говориш - то е видно че само тролиш по Мейдън като Име без... - докато аз си изказвам мнението без да нападам, но просто ти говориш доста глупости за Мейдън и това е видно !
Няма как да знаеш кога един трол се шегува !
Има доста хора които си казват мнението за съответната новина или за песните от предстоящият нов албум на Джудас, но не съм видял да намесват Мейдън !


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 28.02.2018 17:29:47 отговори + 2 4
@Анти lier 28.02.2018 15:12:33

много ли е важно за теб ???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тюфлек 28.02.2018 16:38:47 отговори + 3 7
Ами така е... Неща от "кухнята" не трябва да излизат!
Особено какво причинява дядо Роб на който не слуша...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анти lier 28.02.2018 15:12:33 отговори + 11 1
Кой лъже не се знае вече.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".