Rob Halford ще се появи на наградите на хомосексуално движение в САЩ

18 фев 2010, 21:45 ч. 639 / 3 32
пред./следв.
Освен на видеоклипове, днес ни върви и на... хомосексуализъм. Някои съзряха неуважение към хората с обратна сексуална ориентация в новината ни за теста "Гей или метъл?" (прочети). Няма такова нещо! Ние уважаваме гейовете (само те нас да не уважават). И така - по темата:

   Според Glaad.org, вокалистът на JUDAS PRIEST Rob Halford ще направи специална поява на 21-вите годишни медийни награди на американското Гей и лезбо общество против клеветата (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation или GLAAD). "GLAAD Media Awards" се присъждат на медии за тяхното прямо и честно отношение към гейовете, лесбийките, би- и транссексуалните и техните проблеми.

Гей и метъл \m/


   Няколко коментара към горецитираната ни новина за теста отправяха въпрос защо в него липсват личности като Halford и Gaahl. Много ясно - защото те са и гей, И метъл, а не "или" ;-)

   В началото на месеца пък стана известно, че бившият вокалист на GORGOROTH Gaahl е удостоен с наградата Хомосексуалист на годината от норвежкото гей общество (прочети).

още за:

Rob Halford


Коментари   (32)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


АМОН ГОТ 24.03.2013 10:45:53 отговори + 1 0
ВЕЛИК Е ! ПРОЩАВАМ МУ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 20.02.2010 13:50:53 отговори + 0 0
Лесбийки се пише със С .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.02.2010 11:10:17 отговори + 0 0
AryanRocke

Това, че продава много албуми означава точно НИЩО.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мечо 20.02.2010 10:34:39 отговори + 1 0
това не го вярвам аз че този страхотен пич бута в бандурата мамка му!!!
има нещо изкривено в този свят!!!
роб винаги ми е изглеждал някак си като страхотен мъжага - а той излезе ебати майтапа.....
бута в бъндурата юнашки!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 20.02.2010 04:49:29 отговори + 0 0
Халфорд си е Халфорд, нека си е гей, но без публичност! Както прави оная мивка Азис, ноо разликата между двамата е - пъряо Халфорд има повече продадени АЛБУми и по голям глас и не се жени за китайци в медийното пространство.. Нека уважаваме олд скул хеви метъла, най много джудас, защото са една от бандите, които запазиха величието си отвъд времето, нешщо което Мейдън И мЕталика не можаха, тъй като са пленени от собственото си измислено величие, всъщност последните можем и тях да ги пречислим към групата хомосексуалисти -> http://mitchell.persiangig.com/Lars-James.JPG Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.02.2010 18:40:13 отговори + 0 0
Както беше казано - "Когато "те" станат повече от нас - ние ще сме обратните ...". Еми май натам е тръгнало Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Debelix 19.02.2010 16:57:52 отговори + 0 0
Педалска им работа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MD 54 19.02.2010 15:06:43 отговори + 0 0
Джудас за велика група, повлияла много други сериозни музиканти, а Роб Халфорд е един от най- големите гласове в Метъла и Рока изобщо. Независимо как се изкачва по стълбичката на сладострастието.

Но за мен дразнещото в хомосексуалните течения е тяхната показност. В това отношение съм съгласен с постовете преди мен в този дух. А и не разбирам мотивите за такъв тип "PR". Нали идеята е да ги приемем (хомосексуалистите) нормално, като най- обикновени граждани от нашето общество... А то какво става- гей- паради и други подобни измислени мероприятия, в който мъже се обличат в рокли- как да се идентифицираш с такива хора и да ги приемеш нормално? Ето сега и тези награди- какъв е смисъла от тях? Хомосексуалистите отдаван не са дискриминирани- няма вече закони, третиращ хомосексуализна като престъпление. Някой да мъцне нещо накриво за тях в общественото пространство- веднага ще го разкъсат и хомосексуални, и straight журналистически индивиди.Тук не става въпрос толкова за нашата държава, колкото за Западна Европа и САЩ- "цивилизованите страни".
Хомосексуалисти, ако искате да ви приемат- просто се дръжте нормало, а не афиширайте наляво- надясно сексуалността си. Ако някой хетеро индиивид го направи- това се приема за аморално, пошло и лошо възпитание; ако го направи хомосексуалист- това е негово право и никой не следва да го дискриминира за това.
От друг страна, хомосексуалистите (или хомосексуалните) създадоха много силни политически и бизнес лобита, които откровено дискриминират хетеросексуалните. Най- жалкото е когато хетеросексуани мъже "им се подлагат" за да се издигнат в тези среди... Ето тези душици са достойни за презрение, а не хората, който просто имат правят по- различни неща под юргана
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.02.2010 14:31:10 отговори + 0 0
Към другите анонимни и wolf

Първо, пише се педерасТ.
Второ, и за Азис, някои казват, че пее много хубаво. И какво?
Трето, от прекалено много слушане на чалга човек не почернява. НО често влиза в един много интересен шаблон на поведение - аз го наричам "сапунен"
Четвърто и последно, аз вярвам и винаги съм вярвал, че музиката (и не само)е свързана с човека, който я създава. Т.е. тя носи част от него.

Поздрави и Чао
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 19.02.2010 14:11:47 отговори + 0 0
Гей-общества, хомо-движения и подобни блябавщини... Пфу! Щом може да има такива, значи трябва да можем и нормалните да си направим движения, паради и т.н. Ама айде някой да пробва, да види колко бързо ще бъде набеден за нетолерантен изрод, хомофоб, куклускланец, нацист, расист, терорист, мазохист...
Добре бе господа гейове, никой не ви се бърка с кой и какво се е*ете, никой не ви е спрял да се е*ете, какво мрънкате? Кой точно го интересува вашия полов живот, та трябва на такова всеослушание да се обявява? Аз, примерно, мога да предпочитам да клецам млади козички, докато прасета ме хапят по задника и същевременно да барам някоя крава по вимето. Трябва ли целия свят да разбере, да се сдружавам със себеподобни, та на всичкото отгоре награди "зоофил на годината" да си раздаваме?
Та за Халфорд - не виждам как това с кой се такова човечецът би ми повлияло на това дали харесвам музиката му. Същото важи и за Фреди и т.н. Много се съмнявам, че ако слушам музика правена от гей и аз ще се изгейча. До сега не съм видял чалгар усилено слушащ мангалска музика подозрително да потъмнява с времето.


PS: Пф къф ферман изписах. Даже още неща ми се въртяха из главата да напиша, ама ги забравих вече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.02.2010 14:10:21 отговори + 0 0
Занимавате се с глупави спорове,или харесвате Джудас или не,кво да го направя че е педал,Важното е как пее,а той може и Джудас са едни от най-големите!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яко 19.02.2010 14:09:51 отговори + 0 0
Хахахахах, добре казано!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blamet 19.02.2010 13:37:48 отговори + 0 0
до Нm..
"ако се окаже, че........ Том Ейнджъл Риппер обича да гледа как немски овчарки шибат 17 годишни момиченца..."
Разбира се, че трябва да обича, нали за това е Содом. И аз обичам, защото съм фен на Содом.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.02.2010 12:51:37 отговори + 0 0
V Странно, а моят коментар цензурираха и то умишлено първия път написах гей, а не педерас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hm.. 19.02.2010 12:46:17 отговори + 0 0
Не разбирам какъв е проблема.. и аз не харесвам педали, но тука това няма никакво значение... нормалните хора слушат музиката на даден изпълнител или група, защото тя е стойностна, дава им нещо и по някакъв начин допринася за съществуването им и бля бля... ако се окаже че Джеймс Хетвилд обича да пие урината на жена си, или Том Ейнджъл Риппер обича да гледа как немски овчарки шибат 17 годишни момиченца, това ще ви спрели да слушате музиката им? Ако се замислите именно тая извратеност и тая уникалност на изпълнителите, говоря за характера, са помогнали музиката им да е такава странна и уникална... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.02.2010 12:29:50 отговори + 0 0
Ако си роб на т.н. кеф, то какво те отличава от редовия чалгар? Нали уж метълите не харесват чалгарите. Пък гледам се държат по същия начин в 90% от случаите. Примерно култовата реплика "Може да е педал и да се облича с женски дрехи, ама виж колко хубаво пее" или "Слипкнот се правят на маймуни и приличат на маймуни, обаче музиката им е убер тежка и гениалнаааааа" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.02.2010 11:30:24 отговори + 0 0
Много красива снимка! Заключвам си вратата на офиса и ще блъскам петела! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaljojo 19.02.2010 11:24:41 отговори + 0 0
Да се спори, хубаво или лошо е, че Халфорд е хомосексуален, е малко безсмислен спор. Все едно да спорим, Ричи Блекмор деспот ли е в групата си и това дали е хубаво или лошо, или пък Дейв Мъстейн дали има гаден характер. С две думи това си е техен личен живот, утре може да се окаже, че и Джеймс Хетфийлд е обратен. Искам да кажа, че ние нищо не знаем какви са музикантите като личности, като хатактер или като наклонности, четем някакви откъслечни неща в пресата и това е. Не го ли познаваш лично човека, не може да го коментираш. Верно, че ми стана тъпо, като разбрах, че Халфорд е обратен, ама Джудас са толкова яка, уникална и велика група, че нищо не може да ми попречи да ги слушам със същата наслада, както преди 20 години. И Куийн са ми любима група, и кво, да спра да ги слушам! А иначе тия тържества будат тъпи реакции, понеже в днешно време секви изроди се правят на педали, за да бъдат модерни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Z.L.O. 19.02.2010 10:32:11 отговори + 0 0
По тази логика Анонимний значи би следвало да се познаваш със всички изпълнители , които слушаш лично и много добре , за да си сигурен , че ги харесваш, като хора и за да можеш да слушаш музиката , която правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.02.2010 10:18:44 отговори + 0 0
Музиката се прави от хора --> музиката е свързана с човека, който я прави.

Аз не харесвам педали --> не слушам музика правена от педали.

Не е сложно, но за вас явно е много важно да се правите на интересни.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Уай Кей (хетеросексу 19.02.2010 09:47:09 отговори + 0 0
това да си хомосексуален не е свързано с избор, а е състояние, а това да си металист е избор и идеология. точно за това прилагателните би трябвало да са с различна наставка накрая.

хората, които се опитват да отрекат това, че мнозинството хомосексулни са се родили такива най-вероятно не познават никого с такава сексуалност. повечето хомосексулани минават през доста тежък период опитвайки се да осъзнаят какви са и да се приемат такива каквито са, а не си го посочват с пръст от рафта в магазина. Според мен ситуацията е точно същатата с това, че "ние" харесваме жени (ние е в кавички защото е тъпо да се делим по такъв признак). Аз лично не помня да съм си избирал някога да харесвам жени. Просто помня, че още от дете като ме прегърнеше някоя по надарена леличка и ми ставаше на кокалче
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slacoth 19.02.2010 09:33:55 отговори + 0 0
Верно е че не съм фен на Judas, но темата не е за музика, а за някакви измислени награди.Хората вместо да се срамуват от педалите започнаха да ги издигат на пиедестал.Пак ще кажа - Гадост! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Z.L.O. 19.02.2010 09:16:01 отговори + 0 0
Вас все едно ви каеар да спите с него , а не да го слушате. Доста повърхностни мнения. Музиката ви кефи - слушате я , но вече е педал и какво? Музиката вече не ви кефи. А тя музиката си е същата.... Толкова ви е и кефела явно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slacoth 19.02.2010 09:15:13 отговори + 0 0
Аз подържам тезата, че всичко го правят от свободия и нескопосаност в отношенията към представителите на другият пол.Това че човек се бил раждал с обратна ориентация за мен е грешно и арогантно твърдение.
********************* ******************
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 19.02.2010 04:42:59 отговори + 0 0
Нямам проблем с лезбийките, даже напълно ги разбирам: те харесват жени, аз харесвам жени - проява на добър вкус ************************ Награждават ги затова, че са педали...Ама то в Америка ако си педал, значи си на далавера. Можеш навсякъде да скимтиш, че те дискриминират заради сексуалната ти ориентация и така педерастки да се издигнеш. Даже награда ще ти дадат по случая...В тая държава понятието ,,достойнство" отдавна е мит...както и ,,етика", ,,естетика" и куп други понятия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.02.2010 23:37:32 отговори + 0 0
Буааахахахахааа xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 18.02.2010 23:02:51 отговори + 0 0
Вижте го пък тоя - хомосексуален обяснител.
А до предния - не знам, пич -ама има израза хеви-метълисти, а не е хеви-метални.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.02.2010 22:58:17 отговори + 0 0
А ти разлика м/у съществително и прилагателно правиш ли?
"Хомосексуален на годината"
Какво? Хомосексуален картоф, кон, бидон, плафон или всичко възможно от мъжки род ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 18.02.2010 22:53:28 отговори + 0 0
Хомосексуалист е напълно неприемлива за българския език дума, както не казвате хетеросексуалист така не е редно да се говори за хомосексуалисти, а за хомосексуални! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Khubrat 18.02.2010 22:35:23 отговори + 0 0
Чадо мое, не ти ли казах да не съдиш хората така жестоко, понеже нашият Бог ще те накаже! Музиката, която Роб Халфорд пише, е пряк израз на вътрешното му аз, т.е. тя ти харесва, т.е. - ти го харесваш като човек. И аз не обичам педалите, но наоколо е пълно с тях. Но ако Роба беше хетеро и правеше плиткоумна музика, предпочитам да си остане педал, но да ни радва с класен метъл. Що те е срам, че те кефи 'педалската' музика на Роб Халфорд? Никой няма те помисли за гей, бе Аспаруше... най-малкото нямаш толкова пари, че да си купиш титлата Айде сине, сполай ти и умната с високопарните префърцунени изказвания! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


asparuh 18.02.2010 22:09:57 отговори + 0 0
Блях...за съжаление Халфорд ми падна в очите още повече като личност и човек...:-(
Като творец,певец го уважавам и признавам,че е велик....но само в областта на музиката!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 18.02.2010 22:00:41 отговори + 0 0
Педераска работа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".