Rob Halford вече пише автобиография, която "може да прилича на "Властелинът на пръстените"

8 мар 2019, 07:12 ч. 2309 / 2 17
пред./следв.

   Фронтменът на JUDAS PRIEST Rob Halford е потвърдил в скорошно интервю, че най-сетне е започнал да работи по автобиографията си. 

   Певецът говори за проекта пред новозеландския сайт "Stuff" и коментира, че е обмислял идеята от доста време. "Когато животът ти напредва и имаш късмета и щастието да си прекарал 50 години във великолепна група като JUDAS PRIEST, трябва да разкажеш историята от своята гледна точка", споделя Halford.

   Освен това, Rob казва и че тъй като той е текстописецът в групата, подобно на Bruce Dickinson от IRON MAIDEN, неговата книга "може да прилича на "Властелинът на пръстените". По-точно - че може да раздели своя живот на три отделни "хеви метъл" тома.

   По-нататък в интервюто Halford коментира, че JUDAS PRIEST са много подходящи за биографичен филм, подобен на "Bohemian Rhapsody" за QUEEN и "The Dirt" на MOTLEY CRUE. Вокалистът допълва и че групата, в която участва, има много интересна история и определено има какво да разкаже.

 

judas priest



Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Светльо Витков 9.03.2019 04:37:51 отговори + 1 7
Не знаех,че хобитите скачат със задницата напред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пил Хиподил Ракия 8.03.2019 17:13:42 отговори + 2 3
Няма база за сравнение, Робит. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.03.2019 17:06:05 отговори + 16 6
Част 1 - Хобитът: Много много отдавна, един простосмъртен и на пръв поглед обикновен човек от Бирмингам наранява пръстите си и злият пророк му казва, че повече не може да свири на китара. Но това не сразява духа му и скоро той се превръща в Безсмъртен, заедно с верните си другари. Започва се цяла една революция и хиляди се присъединяват към каузата.

Част 2 - Задругата на пръстена: Изминали са 10 години и боговете на метъла, начело с Роб Халфорд, Рони Джеймс Дио, Ози, Леми и Брус Дикинсън, се обедединяват и тръгват на пътешествие, за да спасят света от MTV.

Част 3 - Двете кули: Започва се епична война между Истинския и фалшивия метъл; два напълно различни свята се сблъскват. Емота, позьори и чалгари ронят сълзи и мамули, докато губят епично. Но това е една началото...

Част 4 - Завръщането на краля: Изминали са вече 50 години от първата част; нещата не вървят на добре за войските на доброто. Колкото и да ритат задниците на фалшивия метъл и чалгата, те се завръщат тройно по-силни. Много войни са паднали, но не и забравени! Тогава Леми Килмистър и Рони Деймс Дио слизат от небесата и официално обявяват падението на MTV и завръщането на Истинския метъл. Мигновенно враговете на метъла остават без лица - стопени са. Онези, които оцелеляват, се превръщат в Истински метъл войни. Няма политика, няма религия, няма чалга. Има единствено Праведна и качествена музика. Всички богове на метъла се завръщат на земята за един епичен хеви метъл концерт и тогава зазвучава: PAINKILLER!

Тогава Один слиза на земята на осмокракия си кон, докато Тор сразява неверниците с гръм и тежкия си чук. Със смъртта на чалгата и MTV, Рагнарок е предотвратен. А всички ние живеем щастливо до края на дните си...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 8.03.2019 09:34:06 отговори + 19 11
Джудас ми харесват, но не мога да се сдържа: предвид сексуалната ориентация на Роб, сигурно книгата ще е за унищожаването на пръстена му /халката му/, също като във "Властелина" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 8.03.2019 11:11:54 + 12 7
И аз доста се смях, заради сравнението с Властелина. Халфорд е истинският властелин на пръстените Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 8.03.2019 09:08:25 отговори + 2 8
Че то имаше филм за групата... Всъщност бандата съди продуцентите на лентата, че са филмирали историята на Judas Priest без разрешение. Минаха години и какво постигнаха не знам, но Марк Уолбърг бе в главната роля тогава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


даскал 8.03.2019 10:57:19 + 9 0
Глупости. Там е разгледан един кратък период от историята на Джудас. А тук Роб говори за биографичен филм. Разликата е ГОЛЯМА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 8.03.2019 23:22:21 + 2 2
Добре съм запознат с историята на Джудас Прийст /и Халфорд в частност/. Биография в 3 тома на рок музикант няма кой да прочете, а за снимане е повече от аПсурд! Дори и един по-кратък том, но разделен на 3...също ще е много. Забързаното време и конюнктурният пазар изискват пикантна и стегната справка, а не подробен фроидистки анализ на живота. Иначе съм с две ръце за, нека Халфорд да прегреши метално и със словото. Със сигурност има какво да осветли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 9.03.2019 10:34:48 + 2 0
Толкова добре си запознат, че твърдиш че Rock Star с Марк Уолбърг бил филм за историята на Джудас. А той както вече казах засяга една доста малка част от историята им. И е много повече за историята на Тим Рипър Оуенс отколкото на Джудас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 8.03.2019 07:30:39 отговори + 6 30
Трудно може да се сравнява с Брус, а дали ще достигне Толкин? Трябва само да вкара хобити, орки, джуджета, елфи и магьосници и е готов Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Абе 8.03.2019 09:37:49 + 19 17
къде сравняваш великан като Роб с хобита Брус!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 8.03.2019 15:10:00 + 8 3
Тоя пък сравнява кой колко е висок - леле леле.... ще ми бъде интересно да прочета автобиография за Роб.

Само малка поправка - в оригиналното интервю той казва: подобно на моя приятел Брус.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Германофил 8.03.2019 16:47:52 + 3 8
Шмиър е по-висок от Педе-Роб. Значи е по-велик от него. И т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Абе 8.03.2019 17:30:20 + 5 4
ти си *****!Смисъла на коментара ми е съвсем друг,а не само за това че щом Роб е по висок,значи е и по велик.За преносен смисъл чул ли си?
Германофила също е ******.Ама то кво да очакваш от фенове на мейдън?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 8.03.2019 20:35:11 + 12 2
Спрете се бе, пак го обърнахте на Медън vs Джудас. Винаги ми е било интересно как може човек да е фен на едната група, но да не харесва другата. Мога само да съжалявам такива хора - страшно много изпускат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефан 8.03.2019 21:06:37 + 4 3
До Trapeze: Мисля като теб - не разбирам как може да отделиш двете най-велики хеви метъл банди. Обаче в интерес на истината познавам доста хора, които харесват Мейдън, но не харесват Джудас. Но обратното не съм срещал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 12.03.2019 15:05:53 + 1 0
Да, може. И то само в музикално отношение. Нищо друго не сравнявам. Нито кой колко е велик, нито сексуалните му предпочитания, нито нищо. Просто харесвам Мейдън повече от Джудас. Не, че не харесвам Джудас въобще, но не ги слушам активно, не си купувам албуми, нямам и техни записи в къщи. Като ги пуснат по радиото ги слушам с удоволствие, но толкова... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".