Robert Plant: "Не мога да имам повече нищо общо с LED ZEPPELIN"

7 яну 2011, 18:12 ч. 158 / 3 3
пред./следв.
В скорошно интервю за списание "Rolling Stone" вокалистът на LED ZEPPELIN Robert Plant отново слага точка на слуховете за ново възраждане на легендарната банда, казвайки, че "повече не може да има нищо общо" с групата. Причината е, че певецът се е отдалечил музикално твърде далеч от ZEPPELIN и макар за него последният реюниън концерт от 2007 г. да е бил чудесно изживяване, Plant не смята, че може да има ново събиране. "Скоро ще имам нужда от помощ, когато пресичам улицата", допълва вокалистът.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


rocky 8.01.2011 03:03:28 отговори + 0 0
Какво му има чак толкова... стоунс са на по 70 пък нищо им няма.. Според мене просто се базикат с публиката вече твърде много.. ще се съберем.. няма да се съберем... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vasil_devil 7.01.2011 21:44:00 отговори + 0 0
Плант е дал на музиката си повече от достатъчно, той както и останалите не искат групата да я има в не пълен състав, макар и със сина на Бонам! Човека има право на избор, той си е негов и всеки трябва да го уважава! Легендата си е легенда и без да трябва да се "възкресява", музикато му го прави вместо него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ставрогин 7.01.2011 19:26:42 отговори + 0 0
e, Робърт Плант малко е попресилил нещата, по-скоро, на 63 години, е загрижен повече да не изпусне мач на любиия си футболен
отбор Улвърхамптън! иначе е прав - една легенда не е легенда ако може да се възкреси!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".