Robert Plant слага край на надеждите за турне LED ZEPPELIN?

3 мар 2008, 10:33 ч. 163 / 3 5
пред./следв.
Вестник "Sunday Mirror" съобщава, че вокалистът Robert Plant е отказал предложение за 100 млн. британски паунда за да осъществи световно турне на LED ZEPPELIN. Останалите музиканти - Jimmy Page и John Paul Jones са склонни на нови концерти, след еднократния реюниън миналия декември, но Plant смята, че той е бил достатъчен. Освен това, певецът иска да се съсредоточи върху работата си с кънтри звездата Alison Krauss.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.03.2008 19:55:24 отговори + 0 0
напълно си прав! а и сега ако правят мащабни турнета 100/100 ще липсва енергия. не всеки е като stones или ac/dc които трещяха до последно като обезумели Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 5.03.2008 17:23:10 отговори + 0 0
Абе не всичко е пари. Не че 100 мил. са малко, но пак казвам - не всичко е пари. Доста по-стойностно е да си останеш легенда, както те помнят всичките ти фенове, а не като някои други групи, които решиха да правят реюниъни и омазаха тотално положението! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2008 16:56:08 отговори + 0 0
него просто 100 милиона са му малко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 3.03.2008 16:33:19 отговори + 0 0
В предпоследния Maxim имаше много хубава статия за Led Zeppelin. Въпреки че ще бъде култ да се видят на живо, най-добре е да си остане всичко така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 3.03.2008 15:07:17 отговори + 0 0
Според мен това е най-правилното решение, въпреки че ако имаше турне много 100% щах да гледам някой от концертите. Групата е легандарна както с музиката си, така и с начина, по който реши да се разпадне. По-добре е приказката да си остане с хубав край... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".