"Rock Alternative Night" на 17 май в "Строежа"

12 май 2010, 08:16 ч. 223 / 7 1
пред./следв.
На 17 май, идния понеделник, в "Строежа" отново ще звучи алтърнатив рок. Музиката ще бъде изцяло подчинена на стилове като гръндж, брит-поп, инди, ню уейв, пънк-рок, алтърнатив метъл, индъстриъл и всякакви разновидности на колоритния рок. Познатата тематична вечер се завръща в афиша на клуба, като в чистия си вид, когато зад пулта застават единствено и само представители на "Строежа" и радио "Z-Rock", събитието не се е случвало от миналия октомври. Сред задължителните за вечерта групи са емблематични за 90-те като PEARL JAM, NIRVANA, ALICE IN CHAINS, RED HOT CHILI PEPPERS, FAITH NO MORE, NINE INCH NAILS, SOUNDGARDEN, STONE TEMPLE PILOTS, OASIS, THE CURE, DEPECHE MODE, R.E.M., SMASHING PUMPKINS, SILVERCHAIR, TOOL, THE DOORS, KULA SHAKER, RADIOHEAD, U2, JAMIROQUAI, PLACEBO, METALLICA и мн.др. Богат избор предлагат и последните две години, през които масата от алтернативни имена е особено продуктивна. В частта на традиционният гост от "Z-Rock" Краси Москов ще бъдат представени основно по-рядко звучащи или сравнително нови алтернативни банди и албуми! Както обикновено, той ще се включи зад пулта с близо двучасов сет от собственоизбрана музикална селекция, напълно в духа на водените от Москов предавания "Hijack Show" и "Часът на различния избор". Рок-алтернативната вечер започва активно от 21:00 ч., а входът е свободен.

още за:

Строежа


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Якошиба Цицибара!!!! 12.05.2010 15:25:08 отговори + 0 0
КРАСИ МОСКОВ ЗА КМЕТ НА ЛИВЪРПУЛ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".