"Rock Alternative" вечер на 12 октомври в "Строежа"

7 окт 2009, 17:41 ч. 196 / 3 2
пред./следв.
На 12 октомври 2009 г., идния понеделник, в клуб "Строежа" (Студентски град, София) ще се проведе втората за тази година вечер, посветена на бандите с характерен алтърнатив саунд. Музиката ще бъде изцяло подчинена на рок-алтернативната насоченост, а част от стиловото многообразие може да бъде подсказано с определенията гръндж, брит-поп, инди, ню уейв. Сред задължителните за стила групи са такива като PEARL JAM, NIRVANA, ALICE IN CHAINS, RED HOT CHILI PEPPERS, FAITH NO MORE, SOUNDGARDEN, STONE TEMPLE PILOTS, OASIS, THE CURE, DEPECHE MODE, R.E.M., SMASHING PUMPKINS, TOOL, THE DOORS, KULA SHAKER, RADIOHEAD, JAMIROQUAI, PLACEBO, METALLICA и мн.др. В частта на традиционният гост от "Z-Rock" Краси Москов ще бъдат представени основно нови алтернативни банди и албуми. Той ще се включи зад пулта с близо двучасов сет от собственоизбрана от него музикална селекция, напълно в духа на водените от Москов предавания "Hijack Show" и "Часът на различният избор". Рок-алтернативната вечер започва активно от 21:00 ч., а входът е свободен.

още за:

Строежа


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.10.2009 18:01:30 отговори + 0 0
А защо и Металика са там ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

habomikagiosiuokaku 8.10.2009 13:44:14 отговори + 0 0
хахахаха " И МЕТАЛИКА "
ХАХАХАХАХАХАХАХА
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".