Roger Waters планира да издаде нов самостоятелен албум

19 сеп 2013, 00:13 ч. 377 / 3 7
пред./следв.
Roger Waters, който изнесе епохален концерт в София в края на миналия месец, разкрива интересни подробности около миналото си и бъдещите си (творчески) планове в ново интервю за "BBC", което ще бъде излъчено днес, 19 септември. От предварително изнесената информация става ясно, че легендарният музикант планира да запише и издаде нов самостоятелен албум, първи от 2005 г. насам. Освен това, Waters изказва съжаление за това, че след като напуска PINK FLOYD през 1985 г. завежда дело срещу Nick Mason и David Gilmour, опитвайки се да им забрани да използват името на групата. "Мисля, че сбърках и постъпих неправилно", коментира почти 30 години по-късно Waters.
Roger Waters The Wall Live


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Аз 19.09.2013 15:30:18 отговори + 0 0
Да ме прощавате, но след разделянето Флойд нямат албум който да се сравни със "За и против автостопа". Имат отделни страхотни парчета, но цялостен албум - не! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.09.2013 13:27:38 отговори + 0 0
Разбира се, че може и да си създаде нова група или да се включи в друга и тогава албумът няма да е самостоятелен. Или не се разбира тази априорна разлика между соло албум и не соло такъв? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wright 19.09.2013 13:25:19 отговори + 0 0
"самостоятелен" разбира се! С Гилмор и Мейсън ли да записва?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 19.09.2013 13:22:14 отговори + 0 0
Хора, слушайте музиката и не се занимавайте кой какво прокламира.
И как да беше помогнал на Сид Барет, да му беше овардил от наркотиците ли?
Флойд нямат ли други албуми, след като Уотърс напусна, че им бил пречел?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vazelin 19.09.2013 12:25:07 отговори + 0 0
Абсолютно си прав, предходен човеко! Шоуто му е пропито с политически и социални лозунги против мултинационалните компании, против властта, против училищните норми и т.н., отвсякъде лява идеология, обаче Уотърс не се посвени да заведе съдебни дела и да постигне мастимен успех, забранявайки на останалите членове да изпълняват парчета, които са композирани от него! Въобще не се притеснява да използва частен самолет, съвременни компютърни технологии, очила Рей Бан и още куп постижения на така оплювания от него капитализъм! Егати и разминаването между действителност и мироглед! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Samo Gilmour 19.09.2013 11:30:24 отговори + 0 1
Toзи е голям мръсник. Вместо на помогне на Сид Барет, той го изритва от групата и после пише песни за него. Вместо на остави останалите членове на групата да се развиват, той започва да води съдебни дела и след 30 години казва "Извинявайте. Като че ли сбърках..." Не май че ти си сбъркан, Роджър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Меринджей млад 19.09.2013 10:32:11 отговори + 0 1
Тоя платен герберяга да ми се маха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".