Рок-операта "Исус Христос суперзвезда" с три постановки в България през април с Ted Neeley

20 ное 2017, 16:35 ч. 1245 / 7 6
пред./следв.

   На сайта на Eventim.bg са в продажба билетите за три постановки на легендарната рок-опера "Jesus Christ - Superstar" на 5, 6 и 7 април 2018 г. в Зала 1 на НДК, София (поръчай онлайн). Цените са от 50 до 125 лв. Ето и анонса към събитията:

Скъпи приятели,

В сезона на оригиналните бродуейски мюзикъли имаме радостта да ви предложим безспорно най-успешният за всички времена Jesus Christ Superstar!

Наричан още Рок-Опера този шедьовър на композитора Андрю Лойд Уебър и завладяващата лирика на Тим Райс, ще ви потопи в дните преди възкресението на Спасителя. Последните дни на Исус от влизането му в Йерусалим, през Тайната вечеря, Разпятието и накрая Светото Възкресение ще бъдат разказани за вас от талантливите изпълнители. Световните хитове Gethsemane (I Only Want to Say), I Don't Know How to Love Him, Could We Start Again Please?, Superstar и много други ще могат да бъдат чути от сцената на Зала 1 на НДК. Най голямата изненада е участието на оригиналният актьор в ролята на Jesus Christ - Ted Neeley изпълняващ я в едноименният филм на Норман Джуисън и в над 2000 представления на Бродуей, Уест Енд и по целият свят!

Феерия от музика, танци, мултимедия и завладяващи вокални изпълнения ще запълнят вечерите преди Великден - 5, 6 и 7 април 2018 в дните на най-великата седмица за всеки християнин - Страстната седмица!

55 артисти, музиканти и екип от уникални професионалисти ще дойдат в България за да ви направят съпричастни с най-великото изкуство на последното столетие - мюзикъла. 6 тира с декори и осветление, над 100 костюма, стотици ефекти и визии ще направят тези три вечери незабравими за успелите да се снабдят с билети.

В дните на председателство на ЕС, България ще може истински да преживее част от най-доброто изкуство създавано някога на Старият континент.

Христовата вяра ще стопли сърцата ни с музика, песни и танци в дните преди най-големият празник на Светото Възкресение!

Jesus Christ Superstar ви очаква!

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хмм 21.11.2017 14:35:04 отговори + 5 2
Няма Гилън, няма "Исус Христос Суперзвезда"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мхх 4.03.2018 11:01:34 + 0 0
Идват с оригиналния певец, а ти говориш глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyr 20.11.2017 16:52:37 отговори + 4 7
Аз я гледах на пловдивска сцена с Наско от БТР за 10лв. Тия ще ми пробутват разни хамериканци за 100. Айде бегай оттука! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТИР Карнета 20.11.2017 16:54:13 + 9 3
Ти и БГ кавър банда на Металика можеш да гледаш за 5 лева, а като дойдат оригиналните ти ги пробутват за 100 лева Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Картоф 21.11.2017 16:08:39 + 0 4
ТИР Карнета то оригиналната опера е с Оззи, ама тая пак е 50 до 125. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 21.11.2017 16:40:32 + 3 0
Нещо май си се объркал оригиналната да е с Ози

https://en.wikipedia.org/wiki/Jesus_Christ_Superstar
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".