Рокът тържествува и в българския "Music Idol" - Тома спечели

2 юни 2008, 23:33 ч. 634 / 2 84
пред./следв.
Една година след като младият финландски певец Ari Koivunen ликува във версията на "Music Idol" в северната страна, Праведната Музика тържествува и в българското издание на телевизионното шоу.
   Тома Здравков, който е и вокалист на група VOICE AND SINGERS, спечели зрителския вот във финала на предаването по bTV на 2 юни. Освен редица материални и парични награди, това му донесе и договор за един албум с "Virginia Records" (с опция за втори и трети) и не на последно място - показа на цяла България, че рокът и метълът са живи и не се предават, а напротив - във всеки един момент могат да вземат превес над другите музикални стилове.

   И след като в петмилионна Финландия Ari Koivunen има вече един платинен албум, поставил рекорд в местната класация, а след десетина дни излиза и втори негов диск, пожелаваме на Тома да постигне, дори и частично, подобни успехи в нашата страна, което да затвърди царуващото в момента метално статукво.

   Гледайте как Тома изпълнява "Crying in the Rain" на WHITESNAKE, а президентът на "Sofia Music Enterprises" Димитър Ковачев - Фънки, който е член на журито, пада на колене и се кланя на младежа.



Коментари   (84)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Journeyman 7.06.2008 19:33:44 отговори + 0 0
Tъкмо се чудех на кого ми прилича по време на изпълнението на "песента"на Азис, pък то кой бил.Чичко Том Уориър
А кои точно са тези, байно, могат да ти разкажат почти всички от този форум.Лично аз няма да го направя.Попитай sodom
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2008 10:22:53 отговори + 0 0
sodom - 2008-06-05 17:25:11
хахахахахахах евалата на тия симпатяги. едва ли Томата е чувал за Celtic Frost, да не говорим за Hellhammer. все пак честито

че кви са тея,че да ги е чувал?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 5.06.2008 17:25:11 отговори + 0 0
хахахахахахах евалата на тия симпатяги. едва ли Томата е чувал за Celtic Frost, да не говорим за Hellhammer. все пак честито, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bangela 5.06.2008 14:30:23 отговори + 0 0
Наистина уникални изказвания на Blabbermouth...
Някои от които наистина ласкателни, нищо че повечето са кухи тикви на тинейджъри дето не са напускали предела на родния си щат и преяждат с хамбургери...

На коментар:
europe isnt ruled by hip hopers or black mtv =
==============================
Се отговаря:
Unfortunately, it already IS...
We're talking, Western Europe.
Either is Russia, which claims to be Europe.
What's left is the line from Norway to Greece.

Това е то! Ние сме точно на последната спасителна Ос, оставаща бастион за TRVE музиката )

И още супер точно наблюдение, което наистина ме застреля, чудя се как не го бях забелязала, явно става дума за изпълнението на парчето на Азис, когато Тома излезе леко гримиран:

< Good to see Tom G. 'Warrior' Fischer has resurfaced already with a new gig! >>

Мисля, че с това Томата получи най-големия комплимент.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 5.06.2008 13:58:39 отговори + 1 0
Първо,журито хвалеше всички участници,някои повече,някои по-малко,а и няма как иначе-нали все пак те са си ги харесали и избрали.
А за пеенето-момчето има желание да показва типичното за хеви метъл жанра пеене-с много вибрато,фалцети където е необходимо,дрезгавини и тн,но няма достатъчно подготовка и звучи ужасно грубо и неошлайфано.Вярно е,че е само на 20,но я чуйте Михаел Киске когато беше на толкова...Освен това ми прави впечатление,че е склонен да имитира чужди особености в гласа,може и да не е умишлено,но например откровено подражаваше в песните на Елвис,на Васил Найденов,на Аеросмит,за Азис пропускам понеже там си беше умишлено.И като съчетаем това с казаното по-горе,за мен почти всичките му изпълнения звучаха като пародия на оригинала,а не като нещо "в негов стил".
П.П.Пламена не ми беше любима,освен това за талантливи изпълнителки като нея МИ не е единствената възможност да "блеснат".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 5.06.2008 07:53:48 отговори + 0 1
Sorgenskammer, обясни на мен. Няма да те разпъвам на кръст. Само че си спомни, че на песента на Whitesnake Фънки му се поклони. Спомни си, че Вили Казасян не пестеше похвалите за техниката на гласа му. Сега, разбирам, че те е яд, защото любимата ти Пламена не спечели, но недей да си изливаш гнева върху шампиона. Един куп доказали се музиканти(Фънки, Вили Казасян, Васил Найденов и т.н.) се изказаха за Тома, но Sorgenskammer не е съгласен с тях. Аз на кого да вярвам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

рангеле 5.06.2008 02:44:10 отговори + 0 1
А, да, чрез пародията на песента на Азис всъщност Тома показа на задръстените души, че техния чалга-бог е абсолютен смешник!!! )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rangele 5.06.2008 02:39:22 отговори + 0 1
Браво, Тома, още не мога да разбера как трогна този застоял народ дето само ракия и чалга го карат да се размърда малко )) Страхотно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 4.06.2008 22:27:58 отговори + 0 1
Войните на злокобния нам-там-кво си,че ми е трудно да го кажа,ми приличат на Силастичните Оръжедемони от Стритеракс5,които се заклели да размажат Енергичните Гарфайтери от Ледените Луни на Кваземула.Който е чел Пътеводителя,ще му стане ясно за какво говоря.Както виждам,музикалните разбирачи са в стихията си и се надпреварват да разбират разбирателно,разбиращи работи!Браво на Тома!Заслужи напълно победата!Рокаджия,пее с кеф каквото и да му дадоха-кво искате повече,а?Бил пял Азис-и кво?Ше пее-за кво е там?Ама можа-нали?Целта оправда средствата!Да е жив и здрав и да знае,че ние рокаджиите сме му стискали палци и му желаем успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 4.06.2008 20:54:11 отговори + 0 0
Абе пичове оня с "ембиънт блек войните" се ебаваше... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sorgenskammer 4.06.2008 19:33:26 отговори + 1 0
Фулмуун,май не аз си седя на ушите.Ако ти се слуша фалш,цъкни във вбокс7 "изпълнението" на Аеросмит-там счупи всякакви рекорди.Иначе и в Елвисовата,и в Азисовата,и накрая на Уайтснейк имаше изстъпления,ама онзи път просто надмина себе си.Да не почна да обяснявам,че няма техника на пеене и къде са му грешките точно,щото ще ме разпънеш на кръст и даже "войните на злокобно-мрачния епичен ембиънт блек" няма да могат ме спасят
И нека да поясня,не се заяждам с никого,все ми е тая какво ще става с Тома,просто отговарям на въпроса на многоуважаемия Fullmoon.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2008 16:34:33 отговори + 0 0
Колко авторски песни има този човек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fullmoon 4.06.2008 13:18:55 отговори + 0 1
Sorgenskammer - 2008-06-03 20:53:36
"...А Тома че си е посредствен,не е лъжа-гласът му не е нищо особено,непрекъснато фалшивее,имитира..."
ахахахх)) божее! това си е най-смешното изказване за тома!! той НИКЪДЕ не фалшивееше, а за имитирането - нали ги караха точно това бре! моля Sorgenskammer, ако успее и едно-единстено клипче макар, където и да е да намери, където Тома да пее фалшиво, да ми го метне на мейла, хахх ще му го дам като едното нищо... щом твърди, че Тома е фалшивеел (че чак пък и непрекъснато, моля ви се!), значи цитираният по-горе или не е гледал нищо от айдъла, или е жестоко настъпан по ушите) а може и да глух, знае ли човек...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Row 4.06.2008 12:16:34 отговори + 1 0
Честито на Тома!
От кастингите ощи си го бях харесал. Него и Деница. И Нора, обаче тя ме разочарова от концерт на концерт. Не си падам по яки каки, които имат "гласище" и "големи очи", особено, ако не могат да покажат душевност. Тя е неграмотна /гледах я в "Това го знае всяко хлапе"/, спрямо обиколката на прасеца, бюстът й се явява нормален, смехът й е покъртително кух. Момичето си е чалгарка по душа! Няма опаковка, няма и пълнеж. Как само омаскари песента на Лита и Ози!!!
За сметка на това Тома показа излъчване, способност да чувства и да преживява песните, собствен стил, собствен глас. Заслужи си наградата! Дано от Вирджиния да не му се бъркат много, а само да помагат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 4.06.2008 10:41:20 отговори + 0 0
Ясен не изпя хубаво "Черната Овца", звучеше като "Розовата Овца", но за сметка на това изпълнението на "We're not gonna take it" беше много добро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 4.06.2008 10:09:51 отговори + 0 1
Рокът си възтържествува още преди тома да спечели. Все пак и четиримата финалисти имаха афинитет към тая музика - Тома и Нора бяха ясни още от началото, Деница се оказа вокал на метъл-група, а Ясен направи такива изпълнения на "We`re not gonna take it" и "Черната овца", че направо отнесе публиката. Не е случайно, че точно те бяха на финала, не мислите ли?
Колкото до Това - това беше ЧОВЕКЪТ, КОЙТО МЕ НАКАРА ДА СЕ КЕФЯ НА ПЕСЕН НА АЗИС. Само заради това заслужаваше да спечели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 4.06.2008 09:42:37 отговори + 0 0
Satyr - 2008-06-03 10:56:28
Няма, но аз следя да няма "злоупотреби" в това отношение.

мерси
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 4.06.2008 09:32:02 отговори + 0 0
"Усещам как всички лапета на 12 години ще започнат да слушат "метъл" и как "метъла" ще стане модерен и достъпен и за най-големите тъпаци.."

Нищо ново под слънцето - за добро или за лошо това отдавна е така...

Аз лично не съм гледал нищо от този конкурс (или каквото там се води), но гледах двете клипчета в Blabbermouth и според мен пича се справи много добре и с двете песни, така че браво. Повечето коментари там наистина са комични, но един ми хареса - че успява да пее песните на Coverdale без да бъде негов клонинг или нещо подобно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 4.06.2008 09:12:00 отговори + 0 0
Браво на Тома ! Успех в по-нататъчното му развитие...

Усещам как всички лапета на 12 години ще започнат да слушат "метъл" и как "метъла" ще стане модерен и достъпен и за най-големите тъпаци..Честито на всички..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corpse_Slasher 4.06.2008 04:59:45 отговори + 0 0
Честита победа на Тома и му пожелавам да издаде много рок албуми за в бъдеще Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kiroheadbanger 3.06.2008 23:11:43 отговори + 0 0
забелжете от къде е Тома от Пазарджик, това е най-попфолкския град в БГ и все пак се намериха 20 метала които да се яват на Мюзик Айдъл и да покажат що е праведната музика, НО Тома доказа, че в чалгарска държава може да се постигне успех и с метал, от което следва че Българя започва поне малко да прилича на северната страна наречена Финландия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 3.06.2008 22:19:29 отговори + 0 1
Първо - Честито на Тома!
Второ - май никой не иска да си спомни, че той е единственият, който не бе номиниран нито веднъж за отпадане!Другите трепериха нееднократно. Деница има глас и дано се развие. Нора също, но често вика.Ясен не е лош, но за победител не ставаше.
Трето - бедното пазарджишко момче е израстнало с баща-рокаджия, с албумите на Рейнбоу,Снейк и Пърпъл!
Четвърто - в продължение на месеци нон-стоп Тома защитаваше любимата ни музика и намери начин да окрикатури Огъзис!
Пето - Rock Forever!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ха 3.06.2008 21:37:07 отговори + 0 1
"А нали тва е състезание за глас,не за кой слушал уж по-хубава музика."
Това е състезание за музикален идол, който се избира от публиката. не я подценявай толкова. пламена може и да имаше глас, но в лице изглеждаше като ударена с мокър парцал. визията и излъчването също са от значение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 3.06.2008 20:53:36 отговори + 1 0
Оня селянин,който се обяснява за "мрачния злокибен епичен и незнамкакъвси ембиънт блек" явно много блек и изобщо метъл е слушал,ама не е като да не си живее в 60-те години на миналия век.А Тома че си е посредствен,не е лъжа-гласът му не е нищо особено,непрекъснато фалшивее,имитира-пука ми че бил "рокаджия" или "метъл",или какъвто е там.Пламена беше чалгаджийка до мозъка на костите,обаче гласът й беше класи над този на шампиона.А нали тва е състезание за глас,не за кой слушал уж по-хубава музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 3.06.2008 20:15:13 отговори + 0 0
Наздраве пак за Томата,
а и верно много се надявам да не го направят некой гнусен попаджия..че то песните, дето пишат за ония които печелят уж ГОЛЕМИТЕ състезания даже и поп не са .. в смисъл те не са музика..просто някакъв бийт на изкуствени барабани и малко ефекти отгоре или и аз не знам какво, не мога да се изразя професионално съжалявам..ама то нито музика нито мелодия нито нищо.. баси тъпнята..
ама аз мисля, че Томата няма да се даде.. Иначе мнооо анално ще влезе
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.06.2008 19:55:38 отговори + 0 0
Еми при тва положение, може и да се опраи тая държавица... Има надежда...
Сега обаче само се надявам Томата да не клекне пред тия гъзове, дето ше му правят албума, ако го накарат да пее простотии.
То в миналия сезон на Айдъла и Теодор Койчинов рокаджия се бараше, ама сега вижте го кви бози пее.
Вярвам в Тома!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

disco партизан 3.06.2008 19:09:22 отговори + 0 0
Тука сте много зле повечето. Спрете да гледате телевизия, много е untrue Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2008 18:20:43 отговори + 0 0
Bulgaria has television? I didnt even realize that they had running water and electricity.

e toq komentar ot saita, koito dade Grosskopf me iznervi super mnogo.Ina4e Toma RuLLz
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 3.06.2008 18:09:46 отговори + 0 0
Много се радвам за Тома! Той доказа, че в България не всички слушат поп фолк. Мога само му пожелая една бъдеща успешна реализация! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 3.06.2008 17:27:45 отговори + 0 0
Прочетете това - http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=98254
Има интересни коментари)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BindTortureKill 3.06.2008 15:52:32 отговори + 0 0
Абе те в тоя Music Idol повечето изведнъж се оказаха рокаджии - Ясен,Нора,Елена... но единствено Тома го показваше от началото до края (като изключим изпълнението му на Таркан а и Люси му беше казала че това е което България иска - РОК! може би за това другите се опитаха да се правят на такива.
Поздравления за Тома
А за разделението на рокаджии и метали...луди хора
Аз слушам Детец но всичкото си е рок!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 3.06.2008 15:46:05 отговори + 0 0
ок, може и да ми е била грешна информацията за турнето, но дано поне се окажа добър пророк и наистина да няма такова по една или друга причина.

Обаче не спирам да си мисля как нито една добра рок новина не предизвиква абсолютно позитивни коментари. Идва например някоя супер добра банда в България - малко свириха, звука беше зле, исках и оная песен...

Рок-душа печели комерсионално музикално състезание в България (!!!!) - ама не бил метъл...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2008 15:12:06 отговори + 0 0
2. За пръв път от доста време няма да има "грандиозно" турне на Планета Пайнер;??????????????????????
о ще има и още как
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Carnalsoul 3.06.2008 14:42:52 отговори + 0 0
ембиънт бла бла... пич кат станеш на 13 почни да пишеш по форуми и подобни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 3.06.2008 14:07:21 отговори + 0 1
Три неща белязват тази година откъм български музикален живот:

1. Открито заявяващ че слуша рок и метъл младеж спечели най-гледаното музикално състезание;
2. За пръв път от доста време няма да има "грандиозно" турне на Планета Пайнер;
3. Десетки рок и метъл концерти, и то не само в София (и то на какви банди!).

Та така: лично за мен 2008 е преломната година, в която нарастването на доходите у хората (не се смейте, факт е) започва рефлектира и върху тяхното мислене накъм по-добро.
Иначе относно айдъла - всички пееха добре в някакъв аспект, но Тома най-добре преценяваше как да изпълни дадена песен, къде да си позволи импровизации и волности и къде да не пипа оригинала. Ами извинявайте, ама вярна на ози баладата се пее нежно, а не така прегракнало! Или пък още помня "Шоколад" на Остава в изпълнение на Деница(бррр!)
А и сега си мисля, че Тома имаше късмета да е на финал с две неособено привлекателни момичета (лично мнение). Щото ако беше в конкуренция с някоя руса и наточена мацка - не знам колко щеше да се гласува за пеене =)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Neon Knight 3.06.2008 14:03:21 отговори + 0 1
Не знам кви щяхте да ги дъвчете, ако беше спечелил оня айтоски дивак примерно! Затова пак призовавам: спрете да флеймите и надигайте халбите за Тома! Пичът го заслужава m/ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maniac 3.06.2008 13:58:12 отговори + 0 1
Лелее... тук наистина има много ограничени хора ..много сте зле! и аз сулшам блек и какво!? да мразя Тома щото не слуша моето ли ..щото не сулша това което аз сулшам!?! И какво от това ..това не ми пречи да се радвам и да го подкрепямм..егати разделенията! Осъзнайте се вече..смешни сте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dead_cell 3.06.2008 13:45:05 отговори + 0 0
омг, и на метъли и рокаджии ли почнахме да се делим.. тва е най-тъпото нещо, което съм чувала. айде, делете се и дано чалгата залее всички :/ не стига че малко хора слушаме непросташка музика, ами и помежду си се разделяме.. пфф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 3.06.2008 12:45:52 отговори + 0 0
ахахахах......)))

Абе аре сега какво сте запсували Нора, тя буквално има гласище, то верно всеки си има предпочитания ама.. Нора има ЕБАСИ мощни як красив глас, а и не е прохождаща, от доста години пееИма ужасно огромен талант, да накрая пънка или там квото беше на Титаник не и се получи толкова ама .. а Тина Търнър как изпя? Няма значение де, друга е темата, важното е да има МУЗИКА айде Уи Рок анд стъфф! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 3.06.2008 12:42:14 отговори + 0 0
Hail Тома!
Успех метални братко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.06.2008 12:41:57 отговори + 0 0
Да е жив и здрав Азис и тийнейджърките! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2008 12:36:04 отговори + 0 0
Да живея аз!!!Само метъл и злокобен ембиънт блек!!!Тома е рокаджия като буги барабата и наско от бтр и васко кръпката,той не е метъл!!!Да живее истинския епичен мрачен ембиънт хеви метъл и злокобния блек!!!Това не е "нашата музика",тома не е "наше момче",ние сме войни на злокобния ембиънт блек хеви метъл и ще го защитаваме докрай!!!Рокендрола и рока никога нямя да стигнат нивото на злокобния епично-титаничен хеви блек ембиънт!!!айран мейдан,батори,имортал,миталика,дет,фейтс варнинг,димо бургир,интронд,варлорд - това са войните на истинския злокобен епичен хеви метъл!!!Нека ги почитаме!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fullmoon 3.06.2008 12:22:44 отговори + 0 1
И аз мислех, че е нагласен конкурсът за пуфкавото девойче и не вярвах, че Тома ще спечели, но съм мноогоо радостна, че така стана! Момъкът е много талантлив, изключително правилно пя и гласът му е много мек и приятен. Да ме извинява maiden, обаче Нора точно снощи така зловещо и грубиянски изграчи If I close my eyes forever, че направо се стреснах! Жалко, че тъкмо най-накрая пя най-фалшиво (вероятно понеже се е притеснила много, не знам)... но от друга страна, щом е толкова супер добра защо изобщо й се случваха тия фалшиви моменти (през целия Idol имам пред вид)?! И защо пееше всички песни, от всеки вид зададена им задача съвсем еднакво и впрочем доста скучно и ненужно ръмжащо, м? Какво значи "гласище", лепнато на прохождащ певец, ако може някой да ми каже, моля ви... А и колко ли време давахте на едрогърдото моме докато пропее поп-фолк-молк и други комерсиални стилове? Деница също има данни, но и тя бая често издъхваше, макар че се стара много. И четиримата финалисти дадоха много от себе си, но Тома напълно заслужи да е Idol и аз много се радвам, че не напразно всички в къщи гласувахме за него, просто беше най-добрият) Не бил метъл, пхахх) сакън! ХАРДрок наистина е въз-по-различно от рок, но нейсе, и рокаджия звучи добре И как само добре му се получи Soldier of fortune накрая, ммм... деално дозирано и много стабилно звуча. Наистина мисълта, че все пак България го избра, е много окуражителна... може пък да не сме толкова чалга-пауър държава, и да не сме толкова чак малко малцинство хората с праведното музикално предпочитание... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce666 3.06.2008 11:59:59 отговори + 0 0
Браво на човека доказа че рока и метъла са най-добрите, а също и че разбира и то идеално това за което се бори. Какво се иска друго, стига да му направят добри песни за албума му и това е. Дано най-накрая от тая страна да има накой наистина добър и световно известен певец. Тома има всички качества на добрия фронтмен така че няма какво да се говори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2008 11:36:15 отговори + 0 0
работата е там, че тези, които най-много го хранят, май нищо не са гледали. не си струва дори да им се обяснява що е това рок, има ли общо с метъла и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


acid_burn 3.06.2008 11:29:00 отговори + 0 0
Е за какво го храните сега, сякаш вие знаете по-добре от него той какъв бил? ЯВНО момчето слуша хубава музика, ЯВНО е от нашите хора, какъв е проблема тогава? Понеже не слуша грайндкор и не разхвълря червата си по сцената не става ли? И като се почнат тия разграничения с метълите и рокаджиите, винаги съм го мразела, какъв е смисъла, всички които слушаме тая музика сме едно; и аз, и толкова много хора, които познавам слушат от дет или блек до хард рок, какъв е проблемът, след като това е нашата музика, хубавата музика, онази за която се борим и защитаваме и тн тн...? А Томата явно е пичага, не го знам дали е тъп или не, не ми пука дали за някого е грозен или хубав, важното в случая е, че по някакъв начин България символично избра НАШАТА музика пред чалгата и всичко останало.. и това е важно.. не за да пропагандираме само нашата музика, а защото изведнъж се даде нова алтернатива и то масово, медийно..
А и не знам защо си мислите, че не може да пее, Тома има много хубав глас, досега е изпял всяка задача, която са му дали, справи се с всеки стил и изпя почти всичко абсолютно вярно.. има си жесток тембър и за Елвис, и за Уайтснейк и за всичко.. не знам дали сте му гледали малките концерти, като пя Джо Кокър.. настръхнах напрао.. ама както и да е, всеки има мнение, важното е, че
WE ROCK!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2008 11:27:44 отговори + 0 0
Не би могло да си рокаджия. Би трябвало да си хардрокаджия.
И кво е това метъл
Именно пич. Все пак и метъла е вид рок, отворете някой учебник по музика. Навремето тва го учих някъде в осми-девети клас.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алекс 3.06.2008 11:25:52 отговори + 0 0
Хайде стига сте се карали. Браво на момчето. Аз много се изкефих че спечели именно той, защото е метал и е готин и през цялото време беше себе си. Долу чалгата, само метал!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2008 11:17:59 отговори + 0 0
Odin - 2008-06-03 10:44:19
И кво на мен любимата ми група е Металика и мога дим свиря половината песни. Слушам още хиляда метъл групи. И между групите и Пърпъл и Скорпиънс. Метъл ли съм или рокаджия?

Не би могло да си рокаджия. Би трябвало да си хардрокаджия.
И кво е това метъл?
Трябва да се делим и на -
хевиметъли
блекметъли
детметъли
готикметъли
трашъри
кораджии
прогресари
и т. н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odin 3.06.2008 11:08:17 отговори + 0 0
не си нито едно от двете, щом си задаваш такива въпроси.

Ако не бях нямаше да отварям сайта въобще.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


borknagar 3.06.2008 11:08:03 отговори + 0 0
много добре човек знам,че слуша пантера и че беше с фанелка на мейдън,ама една фанелка метъл не прави,аз никога не слушал рок,дори като почнах да слушам по тежка музика,бе има си разлика между двете,ама ай стига разделения,наш е човека и трябва да се радваме,че е спечелил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonyme 3.06.2008 11:02:31 отговори + 0 0
Е да, гадно щеше да е някой от тия другите да го изплескат като победител Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 3.06.2008 10:56:28 отговори + 0 0
Няма, но аз следя да няма "злоупотреби" в това отношение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 3.06.2008 10:48:01 отговори + 0 0
тук няма запезени никове, хаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2008 10:47:03 отговори + 0 0
не си нито едно от двете, щом си задаваш такива въпроси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xaxa 3.06.2008 10:46:30 отговори + 0 0
хаха - 2008-06-03 10:41:17

ей папук не кради никове

иначе еваларка на пича ... мен така и не ми хареса но е по добре от другите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odin 3.06.2008 10:44:19 отговори + 0 0
И кво на мен любимата ми група е Металика и мога дим свиря половината песни. Слушам още хиляда метъл групи. И между групите и Пърпъл и Скорпиънс. Метъл ли съм или рокаджия? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2008 10:41:17 отговори + 0 0
Не бил метълист, а рокаджия? Вие чувате ли се?!? Какво е това деление, вие сигурно не сте нито едно от двете! На кастингите беше с тениска на Мейдън, а Пантера е една от любимите му групи. Личи си кой се включва неподготвен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BloodyRose 3.06.2008 10:34:29 отговори + 0 1
Евала.Най-добрият спечели, казах аз, че той ще е е победителят още по време на кастингите.Браво.Сега ще чакаме един размазващ албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 3.06.2008 10:19:19 отговори + 1 0
тома има нещо общо с рок енд рола колкото аз с красотата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


borknagar 3.06.2008 10:19:03 отговори + 0 0
Тома не е никакъв метъл,рокаджия да,но да му се казва металист е хипер грешка,но няма значение и аз много се радвам,а когато изпълни на рок концерта whitesnake,направо ми се насълзиха очите(не че ми харесва змиите),просто това животно рок е живо и доказа,че не просто мърда,а направо рита,ай да му е честито и дано не разочарова с албума си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odin 3.06.2008 10:14:27 отговори + 0 1
Да се включа и аз. Бил посредствен, бил прост, не можел да пее. Ама се радвате че не е чалгар нали? Фънки му се поклони. А ковърдейл е дърт алкохолик който са е разпрал от ебане и няма да може да си изпее песента така в софия след един месец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ура 3.06.2008 09:33:44 отговори + 0 0
Само така, Тома! ти им показа, че можеш! продължавай в същия дух и винаги ще имаш нашата подкрепа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 3.06.2008 09:10:59 отговори + 1 0
Беее,че е супер рокаджия да спечели е хубаво.Друг е въпроса дали рокаджията е кой знае какъв певец , но както викат картаджиите-при липса на друго и 7,8,9 е терца.Но!Понеже хора са смятали,че може да има нагласени неща и Тома е изненада , то нека си дам мнението и за нещо , което пак отива в графа на нагласено и ако има такъв момент-не е добре.
Та в момента две предавания се биеха и едното надделяваше общо взето и с тоя ход надделя според окончателно.Щото сега на повечето хора каква би им била мисълта-ето тук става нещо различно и ново,а оня символ на чалгата Трифонов нек си прави шоута и да го ....
Както и да е!Хитър ход!))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимка 3.06.2008 09:07:35 отговори + 0 1
Талант.Тома е номер 1.Впечатлена съм.Браво,Тома-разби ги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sorgenskammer 3.06.2008 09:07:18 отговори + 1 0
Мадамата имаше страхотен глас,а тоя е невъзможно посредствен и на всичкото отгоре прост.Сега като му запишат едно скапано поп албумче,ще видим колко ще се радвате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ARCTURUS 3.06.2008 08:31:48 отговори + 0 0
кво ти е ясно бе Фрост? не си доволен щото нямаше кравешки черва на сцента ли, хаха....иначе браво на Тома.......Деница трябваше да се махне мн по-рано защото мн си повярва, а Нора прекалено вика отколкото пее...а и в последната песен откровенно фалшивееше...Тома си заслужи наградата.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

frost 3.06.2008 08:22:44 отговори + 0 0
ясни сте ми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 3.06.2008 08:21:35 отговори + 0 0
Brothers of metal, надигайте халбите в чест на Тома!!! LONG LIVE ROCK'N'ROLL Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2008 07:53:26 отговори + 0 0
Не пее,а крещи...if i close my eyes е доста нежна песен, а тя я направи като... ТОМА е №1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 3.06.2008 07:39:41 отговори + 0 0
Тома спечели,добре. Но видяхте ли Нора как изпя If I Close My Eyes Forever!!! НЕВЕРОЯТНО!!!! Това момиче ме разби.Според мен е доста по-добра певица от Тома.От друга страна се радвам за Тома,защото постоянно пропагандираше идеята за РОКОт нашите е момчето Обаче пак казвам...НОРА пее като за Световно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 3.06.2008 06:16:47 отговори + 0 0
Единствено се радвам,че е рокаджия(метълист не е в никакъв случай,но както и да е),ако трябваше аз да определя спечелилия щях да заложа на Деница или на Нора.Оспокояващото е че наистина има надежда за малка България да избяга от вълната на чалгата и лигавия рап.Според мен е така.
WE ROCK!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WOWWWWWWWWW 3.06.2008 03:52:46 отговори + 0 0
Тоя изрод рули,разцепи прака просто))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blood_anarki 3.06.2008 02:53:37 отговори + 0 0
Браво, браво, искрено съм учуден предвид чалга-поп характера на подобни шоута, този път има много добро попадение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorpio 3.06.2008 02:45:40 отговори + 0 0
Има надежда за тая държава все пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Maniac 3.06.2008 01:21:00 отговори + 0 1
БРавоооо бе!!! еВАЛА! един път да стане нещо истинско и справедливо у тая държава....аз до последно се съмнявах че той ще спечели и до последно си мислех че нещата са нагласени и че пак ще лъжат и мажат..обаче когатоспечелии....ооо да , тва беше истинско избухване!!! направо голем кеф..щего отпразнувам при първа възможност!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

disco партизан 3.06.2008 01:20:51 отговори + 0 0
да, сега с "девственица" точно рок албум ще изкара. ама точно. мечтайте си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DarkMimi 3.06.2008 00:54:42 отговори + 0 1
Много съм щастлива, че Тома е новият Музикален Идол на България. Той спечели заслужено, даказа, че може да пее във всички стилове и остана верен на метала, защото както каза той: "Heavy Metal Never Dies!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 3.06.2008 00:43:32 отговори + 0 0
Аз пък пожелавам на Тома често да намира място в топ новините на katehizis.com. Честито на всички фенове на праведната музика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 3.06.2008 00:15:11 отговори + 0 0
Браво!!! Да го д*хат чалгаджиите!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dark 3.06.2008 00:12:32 отговори + 0 0
аааа изкефих се на макс m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 3.06.2008 00:00:19 отговори + 0 0
Направо да не повярва човек! Значи народът ни не е чак толко поп-фолк афтър ол! )))))))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 2.06.2008 23:41:29 отговори + 0 0
Хахаха!! Както каза Томата, HEAVY METAL NEVER DIES! )) m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дидо 2.06.2008 23:39:32 отговори + 0 0
...и както каза моят колега, слушащ предимно поп-фолк - Rock N" Roll Forever, man !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".