ROLLING STONES обявиха европейско турне през септември и октомври

9 май 2017, 10:35 ч. 1323 / 1 12
пред./следв.

   THE ROLLING STONES - едни от последните "живи рок динозаври", обявиха дати за европейско турне през септември и октомври тази година. Обиколката ще бъде под надслов "No Filter" и ще обхване Германия, Австрия, Швейцария, Италия, Испания, Холандия, Дания, Швеция и Франция. Концертите започват на 9 септември и продължават до 22 октомври. Ето и трейлър и пълното разписание:

 

още за:

The Rolling Stones


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 9.05.2017 18:44:42 отговори + 1 4
Забавно е как когато някой спомене за европейско турне, това обикновено не включва Източна Европа. Не че Булгаристан е европейска държава (или дори държава). Можем само да си мечтаем за Стоунс, докато Слави пълни стадиони

Интересен факт: Бийтълс са искали да изнасят концерт у нас, но червените човечета не са ги допуснали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 9.05.2017 19:45:31 + 5 1
Поне мисли малко преди да пишеш. Що за глупост: "Можем само да си мечтаем за Стоунс, докато Слави пълни стадиони"
Каква е връзката на едното с другото? Да не би ако някой ходи на Слави, му слагат черен печат да не ходи на Стоунс?
Защо си мислиш, че само у нас (и евентуално на Балканите) има музика подобна на Слави, т.е. такава, която се слуша от масовата публика.
Още - какво общо има, че преди около 60 години Бийтълс не са изнесли концерт у нас, с това дали днес ще изнесат Стоунс?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 9.05.2017 20:53:06 + 4 2
За пореден път показваш колко си кух. Европейско турне не означава, че трябва да мине през всички държави в Европа. Означава единствено и само, че няма да излиза извън Европа. Може и в 5 държави да е - пак е Европейско. Дали тогава групички идиоти от останалите държави пищят по форуми, че уж било Европейско, а не включвало тях? Не. Само отделни кухоглавци в БГ го правят, защото само тук има чак толкова задръстени малоумници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.05.2017 21:43:25 + 1 4
В такъв случай мога да поспоря, че и Криско ходи по европейски турнета, когато обикаля България - нали уж сме в Европа.

Намесих Слави във всичко това, защото за кратко време събра повече хора в стадион "Левски", отколкото Бон Джоуви, Металика и Аце/Деце - а това са три от най-големите СВЕТОВНИ банди. Та какъв шанс имат Стоунс, след като повечето българи (повечето от които са чалгари), ако дори са чували за тях, не знаят повече от една или две техни песни?

Голяма група - да. Никой никога няма да ги надмине. Изнесоха исторически концерт в Куба - при това безплатен. Доказаха и продължават да доказват, че възрастта е просто число. Повечето хора могат да само да си мечтаят за енергията на Мик Джагър. Кийт Ричардс, поне за мен, е един от тримата най-велики китаристи на всички времена - може би любимия ми. А докато Слави пълни стадиони, по-голямата част от сънародниците ни дори не са чували за тях двамата...

Аеросмит - може би най-великата американска група - събра около 20,00 души - и то на "Локомотив". Пърпъл тръгнаха на прощално турне и ги забутаха в "Армеец", докато разни чалгари с лекота пълнят зали, стадиони и клубове. Та дори Лейди Гага, която тогава беше световен феномен, беше забутана в "Армеец"!

А много от посетителите на тези СВЕТОВНИ концерти идват от чужбина, не само от България - за да видят любимите групи. Цонко Цонев превърна Каварна в световна рок дестинация и прослави страната ни, докато червената вещица не се из*ра върху постигнатото! Резултатите са на лице. Пък за "Каварна Рок Фест 2017" не съм чул и дума. А дори фестовете на Цонко не бяха чак толкова посещавани в сравнение с чалга литургиите.

Искам да кажа, че докато Слави има публика от 70,000 души (и то главно от българи), Стоунс биха събрали по-малко от 50,000 и най-вероятно биха били натъпкани в зала - поне според мен. И затова можем само да си мечтаем да ги видим на наши земи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.05.2017 21:46:19 + 0 0
Аеросмит - 20,000 души*** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 9.05.2017 21:47:38 + 3 1
Вземи някой камък и спори с него. Тогава евентуално може да спечелиш спора, ама не е сигурно.
Когато Криско или който и да е друг обикаля България - това е Национално турне. И когато има някой с национално турне дали се събират отбор кухи лейки да дуднат, че не минава през всички градове, селца и паланки в БГ? Сигурно има и такива. Но и с тях спор няма да можеш да спечелиш, защото ще завършите наравно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.05.2017 23:03:34 + 0 3
По твоята логика разлика между национално и европейско турне няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 10.05.2017 00:55:20 + 3 1
Терличе, ти имаш някакви странни представи. Как може да кажеш "забутани в "Армеец"". Какво й е на залата - нова, модерна, или рок концертите трябва да са на някоя нива, дето се пикае по храстите.
Пърпъл са идвали сто пъти, така че да напълнят "Армеец" си е успех.
Колко пъти трябва да ти се каже, че изпълнител като Слави е нормално да събира повече публика дори от доста големи рок имена и че колко събира Слави не определя дали ще канят някой друг. Но да се спори с теб, е като да се спори с радио - едно си знае, едно си бае.
Уф, пък забутаното градче Каварна е голЕма прослава на страната, че и световна рок дестинация - глупости на търкалета, имаше малко румънци и тук-там от други съседни държави. Съвсем нормално с тази локация да има успех, докато имаше повече глад за рок концерти, а като станаха през ден - да замре. Пък и като не е Цонко кмет, при червен/а, зелен/а, шарен/а кмет/кметица едва ли концертите щяха да продължат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 10.05.2017 06:39:05 + 5 1
Изобщо не споменавай логика. Да говориш ти за логика е като дявол да говори за евангелието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не ги щем тия 9.05.2017 15:29:35 отговори + 1 3
Е за цените е нормално- колкото по-зле свириш с годините толко по-скъпи билети слагаш. Феновете ходят от едната носталгия по отминали времена. Айде нема нужда. Едва кретат- да си гледат внуците. Примери - много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име и псевдоним (задължите 9.05.2017 14:24:41 отговори + 2 1
А в Ийстърн Юръп хора не живеят ли?Сигурно цените дерат кожи.Типично за Стоунс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 9.05.2017 13:39:51 отговори + 3 2
Нещо за което България може само да мечтае... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".