Американските трашъри WARBRINGER ще свирят в София на 16 юли

9 май 2017, 11:28 ч. 1646 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Война, насилие, смърт - Warbringer ще ви кажат по нещичко за тези три неизменни за човечеството теми в текстовете на песните си. Не може да не сте чули за Warbringer - медиите се надпреварваха една друга да хвалят групата още с излизането на дебютния й албум „War Without End“ през 2008 г. По онова време тя беше просто обещаваща млада траш метъл група, с която познавачите от Century Media Records подписаха договор тогава и издадоха този въпросен първи диск. Преди да осъзнаем, че големия потенциал, за който говореха е реален, Warbringer вече така го разгърнаха, че превзеха на висока скорост и със зашеметяваща увереност армия от фенове по света.

Бурни овации и адмирации бандата получи и при първото си гостуване у нас като подгряваща банда на Iced Earth на концерта им тук преди 3 години. Мнозина тогава си пожелаха Warbringer да се върнат за самостоятелно шоу с по-дълъг сет. Ето че организаторите „Live & Loud“ сбъдват желания. Калифорнийските трашъри ще свирят в клуб „Live & Loud“ на 16 юли.

Само преди месец групата издаде новия си дългосвирещ албум „Woe to the Vanquished“ и добрите думи за него идват не само от издателите Napalm Records и специализираните медии, но и от най-важните в играта наречена „музикална индустрия“ – феновете.

Тринадесетте години съществуване на Warbringer са достатъчни, за да престанем да я наричаме „млада банда“ и да сме сигурни, че е тук, за да остане въпреки многобройните смени в състава. Към 2017-а Warbringer са име, което траш метъл феновете по света вече познават и уважават. България не отстъпва и със сигурност ще посрещне адекватно бандата, която в момента е яхнала гребена на вълната.

Предстои да бъде потвърдена и подгряващата банда за шоуто.
100 броя билети са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 23 лв. След изчерпването им, цената ще се вдигне, а в деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.


още за:

WarbringerLive & Loud


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Траш 9.05.2017 11:46:05 отговори + 6 18
Ех, хем яко, ама точно в тая дискотека ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".