Ross The Boss се извинява за обидите към MANOWAR

8 сеп 2021, 11:17 ч. 1314 / 10 24
пред./следв.

   В понеделник ви съобщихме за интервю на екс-китариста на MANOWAR Ross The Boss, в което той изрича тежки думи по адрес на бившите си колеги и лидера на бандата Joey DeMaio.

   Ross определя като "посредствен" настоящия състав на бандата, а музиката, издадена в последно време от MANOWAR, нарича "ужасна". За причините за раздялата му с квартета посочва "алчност", "сребролюбие" и "злоба" и то от страна на басиста на групата.

   Ден по-късно Ross The Boss е изпратил кратко изявление до Blabbermouth.net, в което казва:

Искам да се извиня на MANOWAR, феновете и Joey за обидата. Който ме познава, знае че това не е в моя стил - да говоря такива неща. Наруших собственото си правило. Отново - искрено съжалявам.

 

ross the boss

още за:

Ross The BossManowar


Коментари   (24)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Спамер 9.09.2021 14:00:26 отговори + 2 0
Исках да кажа нещо, ама нямах желание... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 8.09.2021 12:32:15 отговори + 14 2
Казал е това, което искрено мисли. Joey много добре знае, че изреченото публично мнение е истина. Единствено е сгрешил със състава, той не е посредствен. Меноварите винаги са били сравнително добри (технически) музиканти, няма виртуози, ама такива не са и необходими за посредствените текстове на парчетата им. Като добавим и самохвалството за това какви *бачи и пиячи са (нито едното, нито другото е вярно), поздравления за честните думи от the Boss, жалко е, че е проявил слабост и се е извинил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 8.09.2021 13:04:34 + 11 0
Абе отдавна не ги слушам, не съм им защитник, ама виртуози има. И Джоуи и Ерик (все пак е страшен певец). Пък и не е нужно да си Стив Вай за да правиш хубава музика. На Manowar не ми допадат само текстовете, иначе музикално са си супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.09.2021 13:38:33 + 10 7
Ти мани майтапа, Карл Логан съвсем сериозно е китарист от калибъра на Вай, ако не и отгоре, дори само заради разнообразието от техники, които използва. Новият младеж също хич не лъже.

Подозирам, че след раздялата с Рос Ди Майо търси най-вече кадърни изпълнители и качествата им по отношение на композирането не играят толкова. Това вече е мое мнение, нали, и не съм го проверявал никъде, но съм почти на сто процента сигурен, че се разделят с Дейвид Шенкъл само след един албум, защото Шенкъл по онова време има навика да прави ужасяващи грешки по време на концерт:
https://ok.ru/video/548627026245
Добър китарист е, но...

Иначе, съвсем сериозно няма да се учудя, ако Ди Майо е скръцнал със зъби на Рос да си вземе думите назад, за да няма някакви съдебни последствия или нещо такова. Колкото и да го харесвам принципно, Ди Майо от бая време ми прави впечатление на комплексар и контрол фрийк - заради което и видеа като горното изчезват бързичко от Ютуб.

Рос обаче съвсем определено е в грешка, и за техническите умения на музикантите в групата, и за качеството на музиката, която групата прави. Manowar имат достатъчно хитове след раздялата с него. Рос една песен няма, която да се знае, и по концерти свири предимно или изцяло мановарщини. Харесвам го и него, даже харесвам авторското му творчество, обаче по-добре да не говори такива глупости, когато той самият е прекарал половината си живот в това да се опитва да се мери с бившата си група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 8.09.2021 14:15:11 + 6 4
Наистина ли?

Karl Logan: Associated acts Manowar

Steve Vai: Associated acts Joe Satriani, Eric Johnson, Paul Gilbert, Frank Zappa, Alcatrazz, David Lee Roth, Public Image Ltd, Whitesnake, Meat Loaf, Zappa Plays Zappa, Devin Townsend, Billy Sheehan, G3, 2Cellos
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.09.2021 14:24:27 + 5 4
Сравняваш ми технически умения с постижения. Не е съвсем правилно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 8.09.2021 15:44:30 + 6 6
Да видим:
постижeние — съществително име, среден род
Значение
мн. постижeния, ср. Нещо, постигнато в някаква област; висок резултат, успех. Голямо постижение.

По-скоро Логан да отиде в Manowar е постижение. За Вай да участва/свири със всички тези банди не е постижение, а просто работа.
Ако Логан е толкова добър - защо не свири в други известни банди преди Manowar?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.09.2021 15:59:30 + 7 5
Защото така му се е подредил късметът? Ти да не би наистина да твърдиш, че абсолютно всеки китарист от калибъра на Вай минава през същото количество известни групи? Понеже това е, меко казано, пълна глупост.
Отново, сравняваш технически умения с постижения. Каспери Хайкинен е сигурно двеста пъти по-добър китарист от Пол Стенли. Кой от двамата е по-успешен обаче?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 8.09.2021 16:21:18 + 5 6
Мойто момче, точно това е калибър. Калибър е в колко големи групи си свирил. Техничарчета колкото искаш. И робот можеш да направиш техничарче, че и ненадминат от човек, защото му слагаш по 6 пръста на двете ръце и готово.
Важно е признанието. Да те поканят да свириш с Франк Запа е признание. Да те сочат за вдъхновение е признание. Постижение е да си продал милиони албуми, да имаш хитове в класациите и т.н. И късметът не е постижение. Питат те "Какво си постигнал в живота си?" - "Ударих 10 линии на Бинго". Това постижение ли е или късмет? Да си много добър вратар постижение ли е? Не, умение е. Постижение е когато този вратар спечели национална, континентална, олимпийска или световна купа.
Хайде купи си Тълковен речник да не трябва цял ден да те уча на значението на елементарни думи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 8.09.2021 16:50:24 + 4 4
Даскале,купата се връчва първо на капитана на отбора. Вратарят я получава от него ако наистина има заслуги или самият вратар е и капитан. За най- добри вратари си има отделни класации и награди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 8.09.2021 16:56:35 + 4 7
Оф, не. Вие двамата що не се ожените?
И като се връчва на капитана какво? Само капитанът ли я печели? ОТБОРЪТ печели една крупа. Всички от отбора са спечелили купата. Като се връчва на капитана той после вкъщи ли си я носи?
То бива бива ...... ама...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.09.2021 17:00:16 + 6 4
0_o
Какво общо имат всичките тия глупости с моите коментари бре, даскаляга? Нали още в първото изречение писах за разнообразие от техники?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 8.09.2021 17:27:13 + 7 4
Даскале, ще ти дам пример- Дино Дзоф- вратар и капитан. Това за женитбата е тъпо- не го очаквах от даскал. Ако ти търсиш половинката си- аз си имам цял човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 9.09.2021 07:58:08 + 5 1
Я и аз да се намеся, съвсем изненадващо на страната на даскала. Не можеш да си китарист от същия калибър като Вай заради разнообразието от техники. Важно е и как използваш тези техники. И понеже се дават аналогии с други области, да дам и аз една с бокса. Лиз Ортиз има в арсенала си много по-разнообразни техники от Дионтей Уайлдър, но когато двамата се срещнат, Дионтей Уайлдър - бум, и Ортиз отива да спи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 9.09.2021 09:44:12 + 2 2
При китаристите има надценени и подценени. При вратарите това не може да се получи. Дадох пример с вратар, който има постижения. Те са резултат от неговите умения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 9.09.2021 10:01:47 + 2 2
@Ariel ти си просто уникум. Добре, че ми даваш пример с вратар капитан, защото аз не знаех, че има такива. ОТГОВОРИ на въпроса - като купата се връчва на капитана, той вкъщи ли си я носи и само той ли я е спечелил?
И не се прави на ощипана под полата, защото някой в някакъв форум ти казал да се ожениш. Боже Господи! От една подхвърлена такава реплика направи Шекспирова трагедия.

@Феникс на грил - наричаш участието в група "постижение" и късмет. А то не е такова за Стив Вай. Тотално бъркаш понятията и говориш дивотии.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 9.09.2021 10:16:54 + 3 2
Даскале, уникум е уникат. Всеки човек е уникат. Признай ме за Принцеса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 9.09.2021 10:26:32 + 2 2
Жените се ОМЪЖВАТ!!! Мъжете се ЖЕНЯТ!!! Нямаш ли свой ЛИЧЕН живот та се занимаваш с моя и това какво трябва да правя... И за да мирясаш- омъжена съм. Да ти пратя ли снимка с халката или видео от църквата с венчавката? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 9.09.2021 10:37:04 + 2 2
Хайде стига си показва и невежеството и неврастенията!
"Женя се" идва от "женитба". И е абсолютно правилно да се каже и за мъж. И за двойка. "Иван и Петранка се ожениха".
Спри се!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 9.09.2021 10:46:17 + 2 1
* И за жена.
"Бай Ставри ожени сина си и дъщеря си"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 9.09.2021 12:03:56 + 2 0
За семейно положение срещу името на жената на бай Ставри пише- омъжена. Женена може да пише ако администрацията е учила колкото теб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 9.09.2021 12:22:10 + 1 2
А в свидетелството за брак като пише брак - значи думата женитба не съществува или означава нещо друго?
С човек с по-ограничено "мислене" отдавна не съм спорил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 8.09.2021 12:13:51 отговори + 8 2
Никой не печели, когато егото или моментната емоция стоят над здравия разум. Ако не можеш да кажеш едно нещо в очите на хората е по- добре никога да не го казваш.Все пак не са на 16 години... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Христо Караиванов 8.09.2021 11:56:20 отговори + 11 0
Не е срамно да се спънеш и да паднеш ако се изправиш след това. Е, ако не си пиян... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".