Румънците AURA с български мениджър и мини-турне у нас

11 май 2015, 00:48 ч. 865 / 9 6
пред./следв.

   Победителите в първия "Black Sea Battle of the Bands" в Каварна - румънската група AURA - имат нов мениджър за България и Гърция. Това е Емил Лазаров президент на мото-клуб "The Black Roses MC Bulgaria". Това е и причината AURA да направят мини-турне по редица мото-събори у нас. Представянето им започна на 2 май в Ямбол, следват участие на "Polinerooock Fest" в Пловдив и на 13 юни в Казалнък - на Националния мото-събор, организиран от "The Black Roses". Бандата ще представя актуалния си албум "The Rock Chick". В момента в състава й са: Aura Danciulescu - вокали/китара, Mihai Danciulescu - соло китара/вокали, Stefan Oancea - бас и Razvan Staicut - ударни.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ммм 19.05.2015 19:09:19 отговори + 3 0
"Пъня съсипа Кросфайър" ???????????? Че то ако не беше той едва ли групата щеше да пресъства на толкова "мото-вечеринки" както се изказа човека ?????? ???????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хейтър 11.05.2015 13:24:19 отговори + 2 1
Видя се преди седмица какво става, когато родна банда печели подобен конкурс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Евала! 11.05.2015 11:22:15 отговори + 2 4
Евала, Краварна-та! След като миналата излъгахте в резултатите, тази година може и турска банда да изберете!
А Пъна(Емо Лазаров) след като съсипа Кросфайър сега си намери балъчета от чужбинско! Евала и на него!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 11.05.2015 16:17:36 + 1 2
Нещо против турските банди ли имаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 11.05.2015 08:08:57 отговори + 5 3
Толкова ли нямаше наши банди, та победителите са Румънци??!?! Или нашите са по-умни и не искат да зациклят на ниво "мото-вечеринки" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!!!!! 11.05.2015 08:19:40 + 3 2
Не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".