Румънците AURA ще подгряват ACCEPT на концерта им в София

13 окт 2015, 10:56 ч. 1520 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вече е ясна и групата, която ще подгрява на ACCEPT в София на 16-и декември. Това ще са AURA, които са определени като най-добрата група с женски глас в Румъния. В България са известни катио първия победител от „Battle of the bands“ по време на Kavarna Rock 2014. Стилът на групата е комбинация от хард рок, алтернативен рок и хеви метъл.

„AURA ни впечатлиха по време на фестивала миналата година и не само като музика, но и като цялостно изпълнение на сцена. Много са атрактивни и не случайно спечелиха битката. Феновете могат да очакват едно истинско шоу на 16 декември“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Accept идват с нов албум Blind Rage, който е и първият им албум достигнал до номер едно в родината им.

Билети за концерта на Accept вече са в мрежата. Цената до деня на концерта е 50 лева, а в деня входът ще е 55 лева. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и Ticketportal в цялата страната: Piccadilly, Office1Superstore, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини На Тъмно, Usit Colors, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Насо 13.10.2015 15:23:45 отговори + 3 4
И без това никой не му пука за подгряващите, всеки си говори и пие бира, така че не мрънкайте. Освен това групата не е никак лоша и я бива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 13.10.2015 13:22:19 отговори + 6 4
О не, тия са много досадни. Едвам ги изтърпях в Каварна.... Карай, Въльо като излезе всичко ще се оправи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нема що!? 13.10.2015 11:06:05 отговори + 8 11
Понеже няма по-достойни БГ групи???
Сигурно и звука ще е като в Краварна! Е*ем ти и концерта...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 13.10.2015 11:14:56 + 5 4
Да, жалко. Надявах се на Криско, 100 Кила или поне Джорджано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

терлик-терлик 13.10.2015 11:31:56 + 5 4
Аз се надявах Accept да подгряват на Слави Трифонов. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".