ЮВИГИ са специалните гости на VIOLENTORY тази неделя

13 окт 2015, 10:39 ч. 839 / 3 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както знаете тази неделя, след повече от година отсъствие от софийската клубна сцена, VIOLENTORY се завръщат с концерт в столичния клуб "Rock It". Специални гости на събитието са добре познатата на меломаните у нас група ЮВИГИ.

ЮВИГИ е прогресив метъл група, чието звучене е енергична смесица от тежък звук и традиционни български мотиви, омесени с недотам традиционни музикални размери.
От 2006 година бандата концертира активно на клубната сцена в София и страната, като не липсват участия и на редица фестивали.
ЮВИГИ имат два издадени албума - "Сива пустиня" (2010) и "От първо лице" (2012), както и две DVD издания. В сингъла "681" към последния албум гост-музикант е клавиристът на американските прог ветерани Spock's Beards - Ryo Okumoto, а песни като "Злите езици" и "Сила" бързо печелят популярност и са на особена почит сред родните феновете. През май тази година бандата загатна за новата посока в развитието си издавайки мини албума “Come What May” изцяло на английски език. В официалното представяне на шестте композиции от "Come What May" взеха участие редица добре познати изпълнители (в това число Митко, ViolentorY ) от българската ъндърграунд сцена което превърна събитието в своеобразен музикален празник.
В момента момчетата от ЮВИГИ работят активно по следващия си студиен албум.

Заедно с добре познатите любими песни на VIOLENTORY и ЮВИГИ ще чуете и две композиции от предстоящия нов албум на варненци. И двете песни ще бъдат изсвирени за първи път пред публика, а през това време ще бъде представен и първия официален мърчандайз на групата.

Програмата на неделната вечер е следната:
19:00 часа – Вход за посетители.
20:00 часа – ЮВИГИ
21:30 часа – Violentory
22:45 часа - Вероятен край на концерта

Входа за събитието ще е 7 лева.

 

още за:

ViolentoryЮвиги


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Htuisrbjt 14.10.2015 22:06:30 отговори + 0 1
О, не. VIOLENTORY, тези шегаджии от ЮВИГИ само ви дърпат назад! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".