Сайтът "PledgeMusic" преустанови дейност

29 юли 2019, 16:33 ч. 829 / 5 5
пред./следв.

   След като няколко месеца редица музиканти се оплакаха от краудфъндинг компанията "PledgeMusic" и отправиха критики към дейността ѝ, както и обвинения, че не получават дължимите им суми, а техни фенове не получават пакетите, за които са платили, сайтът pledgemusic.com спря да работи.

   На неговия адрес можем да прочетем кратко съобщение, гласящо:

До творците и феновете на "PledgeMusic".

Както много от вас знаят, "PledgeMusic" прекрати дейност преди няколко месеца и сега сайтът е офлайн.

Компанията продължава да работи с външни консултанти, за да предприеме най-подходящите следващи стъпки, като ще ви държим в течение, когато имаме повече информация.

Всички данни са запазени и ще обявим тук скоро по-нататъшните си стъпки.

Ръководството на "PledgeMusic"

 

още за:

Pledgemusic


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пирамиди и фараони 29.07.2019 17:06:46 отговори + 7 5
Сега един мноооого, много богат човек пуши много скъпа пура на яхтата, която си е купил с парите на артистите и феновете и много силно го боли щепсела и за едните, и за другите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 29.07.2019 23:01:28 + 6 4
Това би било реалност в държава като вашата, но в USA не! Собственикът и няколко от най-близките сътрудници в момента са разследвани не само от самата държава, но и от всички организации за авторско право. А правосъдието там за такива престъпления е доста жестоко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трак 30.07.2019 08:21:46 + 4 0
Чак пък "жестоко" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 30.07.2019 15:50:10 + 1 4
Поздравления! Всички печелите лиценз за шофьор на такси! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 30.07.2019 17:03:03 + 5 0
А ти печелиш лиценз за каруцар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".