SALIVA ще продължат и след кончината на последния оригинален член на групата

30 апр 2023, 08:44 ч. 430 / 5 0
пред./следв.

   Американската ню метъл/алтърнатив рок банда SALIVA обяви, че ще продължи съществуването си и след смъртта на последния оригинален член на групата Wayne Swinny (на снимката - долу в ляво), който почина през март заради мозъчен кръвоизлив.

   Останалите музиканти коментират, че са преживели тежки времена и сериозно са обсъдили вариантите пред себе си. Наскоро те са завършили нов албум, по който са работили в продължение на три години. Проектът е бил на пауза след кончината на Swinny, но и в негова памет SALIVA са решили да издадат творбата и да "продължат напред". Bobby Amaru, Brad Stewart и Sammi Bishop имат подкрепата на семейството на Wayne. Те ще направят и турне за промоция на албума, а с приходите ще подпомогнат дъщерята на починалия си колега и приятел.

 

saliva the band

още за:

Saliva


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".