SAMAEL работят по нов албум

31 юли 2016, 19:39 ч. 581 / 5 1
пред./следв.

   Швейцарските метъли SAMAEL най-сетне работят по нов студиен албум. Групата пусна на Фейсбук-страницата си снимка с продуцента Stefan Glaumann и коментар "Мисията е завършена". Повече подробности не се съобщават, но най-вероятно това означава, че в по-близко или по-далечно бъдеще ще се появи наследникът на "Lux Mundi" от 2011 г.

 

Samael

още за:

Samael


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Санд 1.08.2016 13:32:11 отговори + 0 0
Баси как лети времето... като видя, че са минали 3-4-5 години от последния албум на дадена група... а все едно вчера беше.... (егати пенсионерския коментар ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".