Самият Lars Ulrich слави името на България със специален призив

14 юни 2010, 18:07 ч. 346 / 4 14
пред./следв.
Лично барабанистът на METALLICA Lars Ulrich записа призив към феновете по целия свят, в който надъхва всички за шоуто на Голямата четврока в София! Lars се обръща към милионите фенове на бандата по целия свят, както и у нас с думите – "Голямата четворка или създателите на траш метъла METALLICA, SLAYЕR, MEGADETH и ANTHRAX ще свирим за съвсем първи път заедно!!! Ще ни гледате от София, България на 22 юни!!! ЧАКАМЕ ВИ!!!"
   Слушайте оригинала тук (в wav-формат):



Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.06.2010 12:33:05 отговори + 0 0
Ако приемем, че споменаването на Бг = славене съм съгласен със заглавието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NikkiSixx 15.06.2010 12:25:21 отговори + 0 0
P.S. В бързината не написах как трябва "чувство" и "сигурност" - некой да не ме заяде, че съм мега-неграмотен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NikkiSixx 15.06.2010 12:21:04 отговори + 0 0
@Ники Пич, Ларс не е кой знае какъв барабанист - доста е неритмичен и своенравен , но така или иначе си пасва идеално за музиката на Металика - може би най-успешната метъл група за всички времена (със сугурност поне най-популярната) Едва ли някой скоро ще успее да ги задмине, а и Ломбардо тук по-скоро се е опитал да прояви някакво чуство за хумор, което не е много характерно за него.
На концерта ще се разбием на всички!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 15.06.2010 09:52:13 отговори + 0 0
"Или може би сте поредният, който иска да напише нещо "трю"?" Муахгахагххаха, е този е избил всичко живо. Мен, да не идваш от Норвегия?!
Ники, мойто момче, "каси" се пият! Не се свирят! Свири се на (две) каси, примерно.
Ше ме уморите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ейзанет 15.06.2010 00:56:23 отговори + 0 0
Иам чувството, че квато и новина да се напише безброй малоумници ще се избият да плюят Металика и още повече народ ще скача да ги защитава.Аз съм от вторите, поне имам основание да защиавам.Но тази новина има крайно подвеждащо заглавие....Мамка му, той просто спомена София,България Вие пък и вие, верно, че е жега ама още цяло лято има - гледайте да не прегреете от сега ,момчета.После от къде ще информирам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


eXasis 14.06.2010 23:37:41 отговори + 0 0
Няма какво интересно да прочетете из коментарите. Защо изобщо приплъзвате надолу? Или може би сте поредният, който иска да напише нещо "трю"? Освен обсъждане на самите коментари и някакви задръстеняци, фенове на Slayer, за които явно други групи не съществуват на Земята, трудно ще намерите друго, камо ли полезна информация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 14.06.2010 23:15:28 отговори + 0 0
абе, хората дето коментирате, да не би да има няква награда за най-тъп коментар и да се избивате за нея? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Man in the Box 14.06.2010 20:53:43 отговори + 0 0
Колко нетипично за Ларс да раздухва навсякъде името Металика с комерсиална цел. Май не му се е случвало от миналия вторник. И какво написали "Самият Ларс Улрих", това да не е императорът на галактиката. Защо за всяка тъпотия която направи/не направи или изрече свети Ларс трябва да се пусне отделна ексклузивна новина. Уау, страхотно, не пропускайте да видите неповторимия, единствения, уникален по рода си Ларс Улрих и невероятната му банда на живо в София! Има и някви групи бонус май.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Saqr Futayyih Zuhayr 14.06.2010 20:34:10 отговори + 0 0
Ники коментар тъп. Ларс Улрих барабанист много добре. Не харесва Ларс Улрих мълчи. Защо пише тъпотии? - Не добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Het 14.06.2010 19:54:41 отговори + 0 0
Офф, викам си нещо инетересно, а пък то... Заглавието не е подходящо, да, а и това излезе преди няколко дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.06.2010 19:15:10 отговори + 0 0
това е призив хората да зяпат излъчването по кината от сателит
е не е ли славене на БГ??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 14.06.2010 18:46:01 отговори + 0 0
Според мен заглавието на новината не съответства на самото съобщение, защото не откривам някакво изявление на Ларс, с което да се прославя името на България. Но пък самото присъствие на Голямата четворка в София е най-голямото признание за българската метъл общност. Нямам търпение да дойде следващият вторник! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 14.06.2010 18:37:13 отговори + 0 0
Днес да няма конкурс за най-тъп коментар. Цял ден само тъпотии се пишат под новините. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 14.06.2010 18:27:39 отговори + 0 0
Ларс вместо да записва призиви да се възползва от офертата за уроци на Ломбардо, че последните години хептем забрави как се свирят каси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".