Sammy Hagar изключва възможността за нов реюниън на VAN HALEN

2 ное 2017, 07:43 ч. 1127 / 10 0
пред./следв.

   Бившият фронтмен на VAN HALEN Sammy Hagar казва, че е загубил надежда някога отново да има реюниън на групата. Той споделя, че братята Eddie и Alex Van Halen нямат желание да възстановят връзката си с него като приятели.

   На 13 октомври певецът отразнува 70-ия си рожден ден в Кабо Сан Лукас, Мексико на голямо тържество с много и различни гости. Eddie и Alex обаче дори не са се обадили на Hagar, за да му честитят юбилея. Той тълкува това като знак, че тримата няма да се съберат на сцената никога повече.

 

още за:

Sammy HagarVan Halen


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".