Вижте новия видеокилп на Sammy Hagar "No Worries"

11 апр 2017, 17:24 ч. 550 / 10 0
пред./следв.

   Sammy Hagar (CHICKENFOOT, VAN HALEN, MONTROSE) издаде албума "This Is Sammy Hagar: When The Party Started, Volume 1" през ноември 2016 г. Музикантът споделя за диска "Това CD е колекция от най-добрите песни, които мисля, че съм написал, след като се разделих с VAN HALEN. Повечето от тях не са получили голяма мейнстрийм популярност." Сега, по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните, заснет на живо на концерт на Hagar в Хаваи. Името на парчето е "No Worries".

 

 

this-is-sammy-hagar-vol-1

още за:

Sammy Hagar


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".